Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
Nerede kufur etmisim sana?Abicim ben küfr ettim mi hayır. Adam küfür ettimi bana evet. Cezasını alsin yoksa bende sovcem hemde gün yüzü görmemiş küfürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerede kufur etmisim sana?Abicim ben küfr ettim mi hayır. Adam küfür ettimi bana evet. Cezasını alsin yoksa bende sovcem hemde gün yüzü görmemiş küfürler
Elinde belki de bir daha sahip olamayacağın dünya çapında bir jenerasyon varken köy takımlarını yenip 3.olmak başarı değil olsa olsa vasatlıktır.Off ne anlatiyon dunya ucuncusu olmak net basari iste kimi yendiginin ne onemi var
Araya girme zukibeyler sakin zaten yenildik birde birbirinizi ban ettirmeyle uğraşıyorsunuz.
Seni araya alalım mı?Araya girme zuki
Seksi bir hatun olsa anlayacağım.şenol yüzünden niye kavga ediyonuz yav
Oku senin annene soverdim ama kimsenin annesine sövmek istemiyorum.Sen kindarsan ben ne yapayim. Senol Gunes'in Cimbom'a bir yanlisini gormedim ha gorsem de hakkini verirdim
Milli takim basarisini milli takim hocasina mal ettim. Bjk de o seneler Gs kotu diye sampiyon olmadi, Bjk iyi diye Bjk champ. oldu. Oyle bakarsan bu sene de biz rakipsizdik yani. Onu gectim Ts ile sampiyon olmak ne demek mucize gibi bir sey
Son olarak bana Bjkli imasi yap bir daha seni ciktigin delige sokarim
Hep beraberSeni araya alalım mı?
Sever öyle.Hep beraber
Ben etmiyorum ki. Sadece fikrimi belirttim suçlu oldumşenol yüzünden niye kavga ediyonuz yav
Herkes hakettigi cezayi alir o nu merak etme. Bosu bosuna sovmeyin birbirinize.Bu karga ceza almazsa çok pis sovecem.
Sen kindarsan ben ne yapayim. Senol Gunes'in Cimbom'a bir yanlisini gormedim ha gorsem de hakkini verirdim
Milli takim basarisini milli takim hocasina mal ettim. Bjk de o seneler Gs kotu diye sampiyon olmadi, Bjk iyi diye Bjk champ. oldu. Oyle bakarsan bu sene de biz rakipsizdik yani. Onu gectim Ts ile sampiyon olmak ne demek mucize gibi bir sey
Son olarak bana Bjkli imasi yap bir daha seni ciktigin delige sokarim
Beyler ikiniz de sakin oluyorsunuz. Anneye sövme noktasına gelme, diğeri yine bir annenin mahremine dolaylı laf etme. Kocaman adamlarsınız, yeter, ya kendinizden utanın ya da annelerinizden tercih sizin.Oku senin annene soverdim ama kimsenin annesine sövmek istemiyorum.
adamı bjk li olmakla suçlamışsın ilk, tahrik etme milletiBen etmiyorum ki. Sadece fikrimi belirttim suçlu oldum
Hocam ben zaten kimsenin annesine sovmem kolay kolay. 33 yaşında adamim ben annelerin elini öperim. Anne ne kadar değerlidir bilirim. Ki baskasi olsa yerime adama cok pis küfr ederdi. Ben etmedim.Beyler ikinizde sakin oluyorsunuz. Anneye sövme noktasına gelme, diğeri yine bir annenin mahremine dolaylı laf etme. Kocaman adamlarsınız, yeter, ya kendinizden utanın ya da annelerinizden tercih sizin.
Evet ölümüne övenleri görelim.bu burak ayagina gelen her topu rakibe atti
fransa macinda da lesh idi 3-4 tane 100% kacirid