Yendik hatta çok iyi oyunla yendik ama andorra ve arnavutluk maçları da rezalet.Hadi fransaya yenilmek normal olur deplasmanda ama içeride izlanda bir kapanırsa hiç açamayız.

valla o korkuyu ben de yaşıyorum

abdülkadir cengiz yusuf gibi yetenekli adamlara çok ihtiyaç var

bu arada abdülkadir parmak şu takımda oynar bence

Fransaya tek farklı yenilip, İzlandayı yener lider çıkarız.

şu spiker 90 dakikada Max ne kadar saçmalayabildiyse şu anda trtde olan bağyan spiker yaklaşık 5 dakikada bu istatistiği yıktı geçti.

Trt'yi ellerim patlarcasına kutluyorum

Ya otomatik düzeltmeye küfredecem en son o olacak
Artırıyorum ablaya göre kıyamet 3-5 yıla kopması gerekir

Her mac su Ozan ve Calhanoglunu oynatmak mantiksiz iste ama anlamiyor.

Mert
Zeki Kaan Merih Umut
Mahmut Abdülkadir
Efecan Irfan Yusuf
Burak

Ben su kadroyu yazmistim aday kadroyu görünce ve bugün bu 11 ciksa rahat yenerdik. Irfan ve Yusuf'u kenarda birakip Abdülkadir ve Efecan'i mac kadrosuna almamak cok pahaliya patlayacakti. Cenk, Hakan, Ozan ve Emre'siz rahat bir mac olurdu. Burak bosu bosuna yoruldu ve son vuruslari 70den sonra pek yapamadi haliyle.

Bizim takimin en büyük sorunu Cengiz disinda net bir kanat oyuncusunun cikmamis olmasi ve orta sahayi gereksiz yere kalabalik tutup sürekli yan ve geri paslarla süre eritmemiz. Hücum gücümüz gercekten düsük. Cenk falan oynayabilecegi takimlara gitmeli. Kaliteli hücum oyuncularimiz pek yok ama daha iyi olmaliyiz. Ozan, Emre ve Mahmut orta sahasiyla sen yaratici olamazsin zaten. Emre max 45 dakika oynayabiliyor ve ikinci yari zaten yoktu.

Yine son dakikalarda gelen bir gol.

Cengiz in yokluğu fazlasıyla hissediliyor. Ayrıca Yusuf Yazıcı yı oyuna çok geç aldı :rolleyes:

Yahu en iyi kac 3. Cikiyor? Zaten 18 puan almisiz. En as 3 puan daha alirsak 21 yapar. Kesin katildik gibi

Son 2 maçtır kötü oyun ama şans faktörüylede olsa kazanma alışkanlığı olan bir takım olması güzel.Bu takıma daha Abdülkadir-Cengiz-Emre Akbaba falan gelecek hücumdaki hareketlilik artacaktır.

Umarim senol bizim psg macini izleyip ayni taktigi secer. 1 puan bile manyak olur
Ama saka bir yana bu fransadan fena yeriz biz farki. Kendileri de garantilemis olurlar grubu. Bizde final macimiza cikariz Izlandaya karsi. Bu sefer de Onlar basip biz kontraya cikabiliriz. Tuhaf bir olay onlar icin

Şaka maka tarihimizdeki en iyi eleme performansı sanırım sadece 2 gol yemişiz o da yenildiğimiz İzlanda maçı. Diğer 6 maçta gol yemedik.

Tarihin görmediği kallitede defans oyuncuları var.Bunun çok normal olduğunu düşünüyorum.Genel kadro kalitesine baktığımızdada tarihin en iyi kadrolarından bir tanesi..

Başımızda kim olursa olsun bu kadro bunu başarırdı.Senol güneş güzellemesi yapmasın kimse.

Son 2 maçtır kötü oyun ama şans faktörüylede olsa kazanma alışkanlığı olan bir takım olması güzel.Bu takıma daha Abdülkadir-Cengiz-Emre Akbaba falan gelecek hücumdaki hareketlilik artacaktır.

Akbaba biraz zor, önce bizde oynasında. Ömür, ünder ve hasan ali girer.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hızlı kanat oyuncuları bulabilsek Emre Mor, Abdülkadir gibi o zaman daha iyi oluruz. Ayrıca bize iyi forvet lazım. Cenk Burak falan bunlar yaş iş. Bu adamlarla oynanmıyor.

Geri
Üst Alt