halil dervisoglunu su takima almamak rezilliktir. enes ünal bir halt oynamadan hep kadroda.

İdeal Kanat Tandemi (ikisi sağlam olursa) Cengiz - Abdülkadir dır. Bu tip kanatları seviyorum.

halil dervisoglunu su takima almamak rezilliktir. enes ünal bir halt oynamadan hep kadroda.

Bir halt oynamamış olabilir ama kalite farkını göz ardı etme

Halil dediğin oyuncu Hollanda liginde oynuyor.Enes dediğin oyuncu Atletico,Real'e karşı oynuyor

Enes'de o ligde 18 tane gol attı.Arada pek fark olduğunu düşünmüyorum kalite anlamında en azından.Yani kadroya alınması tartışılabilir ama yanlış tercih diyemem açıkçası

Halil daha hareketli bir isim.Kadro yapımızda en azından alternatif olarak durabilirdi.Emre Mor gibi..

Şenol'un Nazım'dan bile haberi yoktu bu oyuncudan nasıl olsun ki ? Uçuk beklentiler

Keza Mert Müldür Seri A'da 4 maç oynamış kadroda yok.Nazım'da fena değilde arada bariz bir fark var yani açık ara Mert tercihi olmalıydı

Bir halt oynamamış olabilir ama kalite farkını göz ardı etme

Halil dediğin oyuncu Hollanda liginde oynuyor.Enes dediğin oyuncu Atletico,Real'e karşı oynuyor

Enes'de o ligde 18 tane gol attı.Arada pek fark olduğunu düşünmüyorum kalite anlamında en azından.Yani kadroya alınması tartışılabilir ama yanlış tercih diyemem açıkçası

Halil daha hareketli bir isim.Kadro yapımızda en azından alternatif olarak durabilirdi.Emre Mor gibi..

Şenol'un Nazım'dan bile haberi yoktu bu oyuncudan nasıl olsun ki ? Uçuk beklentiler

Keza Mert Müldür Seri A'da 4 maç oynamış kadroda yok.Nazım'da fena değilde arada bariz bir fark var yani açık ara Mert tercihi olmalıydı
Mert Cetin'i de gecen bir kez cagirdi. Gökhan Gönül ve Caner'i almayacagi o kadar belliyken tek sol bek Umut Meras. Mert Müldür savunmanin her yerinde oynayabiliyor. Alinmasi gerekirdi. Enes'i oynatmayacagi gün gibi ortada ama hep davet ediyor.

@Murat Saylak Kritik maçlar olduğu için risk almak istememiş olabilir ama hazırlık maçlarında bu isimleri denemezse o zaman sıkıntı var.Orkun Kökçü bizi seçmişti yanılmıyorsam tek seferlik çağırıp işi resmiyete dökmeliyiz

@Murat Saylak Kritik maçlar olduğu için risk almak istememiş olabilir ama hazırlık maçlarında bu isimleri denemezse o zaman sıkıntı var.Orkun Kökçü bizi seçmişti yanılmıyorsam tek seferlik çağırıp işi resmiyete dökmeliyiz
Feyenoord'da iyi süre aliyor. Degerlendirmek lazim kesinlikle. Genel olarak sol tarafimiz kötü bek ve önündeki kanat olarak.

Sponsor başdüşman ali koç
Teknik direktör yabancı karşıtı şenol
TFF başkanı fenerli nihat
Mhk si beşiktaşlı Zekeriya
Bize karşı hepsi organize bir şekilde çalışıyor.
Benim artık hiç umrumda değil milli takım 2006daki 2008deki maceralarımızdan nereye o dönem evi inletirdim o duyguları sağolsun yok ettiler

fransa da izlandayı yenerse bu akşam bu iş biter

3 puan süper olur ama 0 almak yerine 1'in de iyi olduğunu hoca unutmamalı

Ulan mal herifler bari arnavutluk karşısında yapmayın.

ordaki maçta istiklal marşımızı ıslıklayanlar bunlar mıydı?

bu marş ıslıklama olayı artık can sıkıyor

tff tribünden atılacak uyarısı filan yapsın ve gerçekten görevliler atsın

zeka kırıntısı olmayan adamlar

10 dakikadır tat diye trt4k'yı izliyorum. Ulan ne adamım.

Cenk napıyon lan

Lan hiçbir şey yok birde salak bir ifadeyle hakeme bakması yok mu beni benden alıyor

Geri
Üst Alt