Bana gol gelir gibi geliyor

#freeSinanBilgin

milli takım da galatasaray gibi. kanat tehdidi yok, kimse top ile hareket edemiyor.

Takım değil çorba ya. Cenk kanatta, orta sahada bastonluk emre tek yapabildiği uzun pas atabilmek. Sol kanat zaten yok. Ha forvette kendisi sürekli atın bir futbolcu.
Ve az önce farkettim ozan oynuyormuş

karakter olarak tam bir fener+bjk çirkefliğinde bir takım gerçekten

Lan bize ne chikalesinin oynadığı takımlardan bize ne lan

Burak ve emre çok proplemli adamlar.Her an takımda huzursuzluk çıkaracak adamlar.
Yeni herkesin hemfikir olup benimsediği bir jenerasyon varken hala bu iki adamı almanın anlamı nedir.Bizden hiçbir halt olmaz.Bakmayın iyi bir oyuncu gurubu var.Aksi taktirde bu federasyon yönetimindende teknik ekiptende hiçbir halt olmaz.

Yok ya youtubeden tribün sesleri açıp tenin sesini kapadım. 45 dakikada beynimin alabileceği Maximum gereksiz bilgiyi verdi herif

okay,yusuf yazıcı,irfancan,cengiz gibi adamlar oynadığında daha iyi top oynuyorduk.
Bütün kazmaları doldurmuş takıma.Birde kanatlarda oynayan adamlar biri forvet biri orta saha..Bu teknik adamların yatacak yeri yok.Her oyuncu heryerde oynar zihniyetiniz batsın.

yusuf okay içeri emre ve burak dışarı

irfan içeri hakan dışarı

Milli takım = Galatasaray . Pozisyon yaratamayan, kanatları sıfır ,rakip defansa yerleşince kaleye kadar geri paslar.

Ozan Emre Mahmut orta sahası dünyanın en mantıksız orta sahasıdır. Koyarsın Mahmutu İrfanı Yusufu iki de has kanatla oynatırsın. Çalhanı sola Cenk'i sağ tarafa koymanın mantığı yok. 40lık Emre ve Burak pozisyon hazırlamaya calışıyor. Kanatlar bomboş.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt