merihle merti biz kaçırsak kafayı yerim

fenerliler iyi sabrediyor

Bu takimin ofansif gucu maalesef defansif gucumuz kadar iyi degil. Cengiz Under olmayinca ne gol atabiliyoruz dogru durust ne de ileride tehlihe yaratabilen oyuncumuz oluyor. Koskoca ulkeden neden bir forvet cikmaz onu da cozemedim henuz. Burak ile gitmez , bu tur rakiplere karsi ayaginda top tutamadigini cok belli ediyor.

Cenk Tosun desen o da hic bir zaman ust duzey forvet olamadi, olamazda. Enes Unal'da da maalesef o isik yok.

Bu takimin ofansif gucu maalesef defansif gucumuz kadar iyi degil. Cengiz Under olmayinca ne gol atabiliyoruz dogru durust ne de ileride tehlihe yaratabilen oyuncumuz oluyor. Koskoca ulkeden neden bir forvet cikmaz onu da cozemedim henuz. Burak ile gitmez , bu tur rakiplere karsi ayaginda top tutamadigini cok belli ediyor.

aslında yusuf abdülkadir hakan cengiz cenk fena değil de bir türlü o oyunu oynayamadık

Cenk Tosun desen o da hic bir zaman ust duzey forvet olamadi, olamazda. Enes Unal'da da maalesef o isik yok.
Forvet ciddi bir bölge olduğundan herkes işin kolayına kaçıyor bence. Bi 10 yıl daha yetişmez ayağına geleni sokacak bir oyuncu çıkmalı o da çok zor. Skorer kanat yetiştirmemiz gerekiyor. Bir adet pivot santrafor yeter

Okay oynuyormus simdi haberim oldu :D

Yerine Hakan girdi.

Okay niye çıktı yav Ozan çıkmalıydı

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okay sakatlanmadıysa ozan çıksa daha iyi olurdu

Yerli Belhanda hadi koçum senden beklentimiz güzel güzel top kayıpları

sent via GSC

biri mahmutu durdursun ya selçuk gibi oynuyor

Kendini atmaya şartlamak yerine koşuya devam etse muhtemelen gol olurdu

Burak yine ofsayt

sent via GSC

Geri