- 26 Eylül 2012
- 118.737
- 66.959
- 4.818
Bilmiyorum ama yedekte oturmayı hak etmiyorKimi kesecek biraz zor
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum ama yedekte oturmayı hak etmiyorKimi kesecek biraz zor
Çağlar belki de , Zeki imkansız..Çağlar,Zeki
Balon mu![]()
Bu takimin ofansif gucu maalesef defansif gucumuz kadar iyi degil. Cengiz Under olmayinca ne gol atabiliyoruz dogru durust ne de ileride tehlihe yaratabilen oyuncumuz oluyor. Koskoca ulkeden neden bir forvet cikmaz onu da cozemedim henuz. Burak ile gitmez , bu tur rakiplere karsi ayaginda top tutamadigini cok belli ediyor.
Forvet ciddi bir bölge olduğundan herkes işin kolayına kaçıyor bence. Bi 10 yıl daha yetişmez ayağına geleni sokacak bir oyuncu çıkmalı o da çok zor. Skorer kanat yetiştirmemiz gerekiyor. Bir adet pivot santrafor yeterBu takimin ofansif gucu maalesef defansif gucumuz kadar iyi degil. Cengiz Under olmayinca ne gol atabiliyoruz dogru durust ne de ileride tehlihe yaratabilen oyuncumuz oluyor. Koskoca ulkeden neden bir forvet cikmaz onu da cozemedim henuz. Burak ile gitmez , bu tur rakiplere karsi ayaginda top tutamadigini cok belli ediyor.
Cenk Tosun desen o da hic bir zaman ust duzey forvet olamadi, olamazda. Enes Unal'da da maalesef o isik yok.