Daha bu takıma Cengiz, Abdulkadir, Emre mor girecek. Takım Galatasaray dan hallice ama en azından sağlam defans yapıyoruz.

Mert iki tane çok güzel kurtarış yaptı görebildiğim kadarıyla, diğerleri iyi yer tutup Standard güzel kurtarışlardı. Kalede bana çok güven veren bir kaleci. Maçta puan almamızda payı büyüktü.

Ancak bizim defans dörtlüsüne helal olsun demek lazım.

Orta sahadan bir çok kez darbe almadan gelen Fransız ofansını çok iyi durdurdular. Muhteşemdiler bence.

Diğer yandan orta sahamız bence yeterince iyi değildi. Açıkçası defans çok iyi olmasa ve çok gol yesek, orta alan acayip eleştirilirdi. Bir çok kez darbesiz geçişe izin verdiler.

Ayrıca futbol stratejisi nispeten doğruydu ama ofansa biraz daha ağırlık vermek lazımdı. Maç çok fazla tek kale oynandı. Çıkışlarda orta alan çok top kaybetti. Pek pozisyona giremediğimiz gibi, pek pozisyona girme gayreti bile yoktu.

Bir puan çok önemli. Bize İzlanda’ya karşı mağlup olup yine de ikinci olma fırsatı verdi. Tüm oyunculara ve teknik ekibe tebrikler.

bu takıma emre mor ve bır santrafor monte edılırse avrupa sampıyonluğu neden olmasın..

Erman çok doğru konuşuyor.Burakı oynatmak nedir arkadaş.

Merihe helal olsun. Adam Virgil'den eksik değil, Maguire denen mal 85 falansa Merih herhalde 120 falan eder. Salak Juve bu adamı oynatmıyor.

Ben öyle fransanın bizi sağlı sollu ezdiği dünyaları kaçırdığı bir maç izlemedim. Evet baskı vardı fakat yinede kaleden uzak tuttuk. Ben oyunuda beğendim. Skorun hakkınında bu oldugunu düşünüyorum.

Hatta az akıllı olsak 1-2 bile bitirmemiz içten bile degildi

İrfan'da çok iyi değil mi ya pas oyununda var dripling de yapıyor goldeki faulde ısrarından geldi tam aradağımız tip.

Cengiz yok daha helal olsun hepsine son yıllarda ilk kez bu kadar heyecanlandım. Burak ve irfan haricinde alayı süper oynadı.

Ahmet Kutucu milli takım seçimini yaptı mı? Eğer yapmadıysa Burak yerine hemen gelmeli

Geri
Üst Alt