Şu takıma 1 tane sağlam sol bek 1 tane sağlam forvet olsa Abdülkadir ve Cengiz sakat olmasa yarı final bile zorlar. Ama Şenol'un da Ozan falan bunlardan vazgeçip Okay'ı, Abdülkadir Parmak'ı falan denemesi lazım.

Soyle bir sey varmis zahboid ama turnuvalarda gruplarin zorlugunun torbayla alakasi olmuyor pek.

Tam şimdi onu yazacaktım ben de sana eleme grubunun sıralamasına göre belirlenen torbalar var imiş ama dediğin gibi milli takım turnuvalarında çok da etkili olmaz heral..

maç acilen eskişehire alınmalı. istanbul tribünü milli takım atmosferini beceremiyor

Yalniz hakem cok iyiydi. Hatta penaltiyi da verebilirdi

Şimdi yatıp kalkıp fatih Terim e şükretsinler Jenerasyon onun eseri

Evet aynısını grup tada söylemiştiniz ama tabela öyle söylemiyor be kardeş. Full atak oynarız beğenmiyorsunuz taktik savunma yapıyoruz beğenmiyorsunuz sen şimdi ikisinide tam yapmamız lazım diyorsundur o zaman zaten dünyanın sayılı takımlarından olurduk diyorum. O yüzden böyle bir fransadan 2 maçta 4 puan almak çok büyük başarıdır. Az alkışlayın he!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaff kötü oynadık, ezildik, anadolu takımı gibiydik. Bu gerçeği neden görmezden geliyorsunuz? Biz Türkiye'yiz, Lüksemburg değiliz, bukadar aciz bir oyunu sen kabullenebilirsin ama ben kabullenemiyorum.

Burak’ın verdiği asker selamını askerde versen sabah akşam istikamet yersin muhtemelen.

Askerlikten bu kadar bihaber olup askercilik oynamak

Kaliteli hakem maça ne kadar etki ediyor işte.Yine psg ile yaptığımız maç da öyleydi.

Irfan Can iyi oynadi. Takimda calim atabilen ender oyunculardan. Pas kaliteside fena degil. Irfan her turlu oynar bu milli takimda

Ozan arkadasimiz hataya musait bir oyuncu. Dun bunun yanindan akip akip gittiler. Asla 11 oyuncusu olamaz

Dun Hakanin havadan biraktigi Burak'in disari vurdugu topta, topu Hakana irfan mi atti Ozan mi. Guzel pasti

Geri
Üst Alt