EURO 2024 A Grubu M:2 | Almanya 2-0 Macaristan | MS | 19 Haziran | TRT 1

1718815965145.webp

Bu Macarlar da işi biliyor. Sürekli kapanıp farkı 1 de tutup hasbelkader 1 gol atıp beraberliğe yatmaya çalışıyorlar. Az kalsın tutuyordu da... 60 dan sonra kabak çiçeği gibi açılmak zorunda kalacak Macarlar...

Bir Fransa doğuyor sizden habersiz...
Futbol tarihinin genelinden bahsediyorum. Dönemsel olarak farklı takımlar öne çıkabilir.

Almanya'nın 16 Avrupa Şampiyonası'nda 3 şampiyonluğu, 3 ikinciliği, 3 yarı finali var. 16 turnuvanın 9unda son 4e kalmışlar.

22 Dünya Kupası'nda da 4 şampiyonluk, 4 ikincilik, 4 üçüncülük, 1 de dördüncülükleri var. 22 DK'nın 13ünde son 4e kalmışlar.

Futbol tarihinin genelinden bahsediyorum. Dönemsel olarak farklı takımlar öne çıkabilir.

Almanya'nın 16 Avrupa Şampiyonası'nda 3 şampiyonluğu, 3 ikinciliği, 3 yarı finali var. 16 turnuvanın 9unda son 4e kalmışlar.

22 Dünya Kupası'nda da 4 şampiyonluk, 4 ikincilik, 4 üçüncülük, 1 de dördüncülükleri var. 22 DK'nın 13ünde son 4e kalmışlar.
Bu konuda Brezilya daha iyi durumda sanırım.

havertz batırmaya devam.

Dün maceristandaydım Budapeşte harika bir şehir maçımızı Macarların kafesinde izledik Türkleri de seviyorlar bundan sonra Macar sempatizanıyım

Macaristan'in pili bitmis. Bunlar kondisyon calismali.

wirtz ve havertz out

füllkrüg sane in

ulan kadroya bakıyorum şu almanyanın yarısı + harry kane kadrosuna kök söktürdük be....

fülkrugu çıkarıp havertzi koymuştuk

eşşek bu havertz

Aboow kacirdi Macarlar

Geri
Üst Alt