- 16 Haziran 2010
- 208.730
- 162.424
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir Fransa doğuyor sizden habersiz...Dünya futbol tarihinin Brezliya ile birlikte en istikrarlı milli takımı Almanya. 70 yıldır belli bir standardın altına inmeyen bu ikisi sadece.
Adamlarda o kadar çok santrafor var ki, Lewondovski gibi adam kadroya giremiyor.Yabancı sınırından dolayıdır...)
Onu alamayacağımız için muadil fiyatlarımız ektedir70 e gitti zaten yav ne 35'i
telekom reklamında biz
Futbol tarihinin genelinden bahsediyorum. Dönemsel olarak farklı takımlar öne çıkabilir.Bir Fransa doğuyor sizden habersiz...
Bu konuda Brezilya daha iyi durumda sanırım.Futbol tarihinin genelinden bahsediyorum. Dönemsel olarak farklı takımlar öne çıkabilir.
Almanya'nın 16 Avrupa Şampiyonası'nda 3 şampiyonluğu, 3 ikinciliği, 3 yarı finali var. 16 turnuvanın 9unda son 4e kalmışlar.
22 Dünya Kupası'nda da 4 şampiyonluk, 4 ikincilik, 4 üçüncülük, 1 de dördüncülükleri var. 22 DK'nın 13ünde son 4e kalmışlar.
Brezilya'nın DK şampiyonluk sayısı bir fazla, DK performansı en iyi takım. Avrupa Şampiyonası da Copa America'dan daha zor bir turnuva. O yüzden dünya tarihinde standardı düşmeyen iki ülke Brezliya ve Almanya yazdım başta.Bu konuda Brezilya daha iyi durumda sanırım.
Zaten aynı ırktan geliyoruz.Macarlar da Türk kökenli.Dün maceristandaydım Budapeşte harika bir şehir maçımızı Macarların kafesinde izledik Türkleri de seviyorlar bundan sonra Macar sempatizanıyım
Kahramanlar meydanında Macaristan’ı kuran 7 türkün heykeli varZaten aynı ırktan geliyoruz.Macarlar da Türk kökenli.