EURO 2024 A Grubu M:3 | İsviçre 1-1 Almanya | MS | 23 Haziran | TRT 1

anasını ağlattılar fantasy'nin

Biraz yırtıcı olmalı yeteneği büyük ama önünde 1.5-2 yıl var o seviyelerde kalabilmesi için, modric gibi bi değişime ihtiyacı var
Çok çocuk takılıyor acilen olgunlaşmalı. Çocuğu almışlar ispanyada eve hapsetmişler aileden de uzaklaşmalı. Bu aile kontrol hayatı olduğu sürece bu çocuğun olgunlaşması 10 sene falan sürer.
Antrenmandan çıkıp eve gidiyorum tv izliyorum abi diyor.
Yanında olsam kalkar tokatı basardım, kendine gel madridin oyuncususun sen derdim.
Madrid yönetimi mi yapar kim yapar bilmiyorum ama aileden bir miktar koparmalılar çocuğu.

Wirtz o ne guzel pastı be musiala daha iyi vurabilirdi

pasa yazık oldu

sommer kolay yemez o şutuda ilkayın follow-up ı hayal kırıklığı idi.

Çok çocuk takılıyor acilen olgunlaşmalı. Çocuğu almışlar ispanyada eve hapsetmişler aileden de uzaklaşmalı. Bu aile kontrol hayatı olduğu sürece bu çocuğun olgunlaşması 10 sene falan sürer.
Antrenmandan çıkıp eve gidiyorum tv izliyorum abi diyor.
Yanında olsam kalkar tokatı basardım, kendine gel madridin oyuncususun sen derdim.
Madrid yönetimi mi yapar kim yapar bilmiyorum ama aileden bir miktar koparmalılar çocuğu.
Evet Çok pasif takılıyor böyle bir yere gelemez. Saha dışında nasılsa saha içinde de aynı, vur ensesine al lokmasını gibi duruyor. Yoksa yazık olacak.

Biz olsak 2-3 tane yemistik, böyle kompakt durmamiz imkansiz

Futbol ülkesiyiz deriz bi de. Elimiz ayağımız birbirine dolandı portekiz maçında. Bi de İsviçre ye bak.

Tribunlerde ki sarışın alkıslayan alman hanimefendiyi selamlarım

Geri
Üst Alt