- 6 Eylül 2014
- 95.586
- 66.029
- 4.608
Medyada çıkan montella formayi almış Arda'nın elinden birtane palyanco seslendirme yapmış. Çıkıp konuşsun.Neyin açıklaması
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Medyada çıkan montella formayi almış Arda'nın elinden birtane palyanco seslendirme yapmış. Çıkıp konuşsun.Neyin açıklaması
Kısmen iyiydi ama pil bitince dağıldık. Ben geçen sene 3-0lık kadıköy deplasmanını beğenmiştim takım ilk defa derli topluyduBayern munih
Yav macera mi arıyorsunuz herşeydenMedyada çıkan montella formayi almış Arda'nın elinden birtane palyanco seslendirme yapmış. Çıkıp konuşsun.
Macera seviyorum dogrudurYav macera mi arıyorsunuz herşeyden
Çok çocuk takılıyor acilen olgunlaşmalı. Çocuğu almışlar ispanyada eve hapsetmişler aileden de uzaklaşmalı. Bu aile kontrol hayatı olduğu sürece bu çocuğun olgunlaşması 10 sene falan sürer.Biraz yırtıcı olmalı yeteneği büyük ama önünde 1.5-2 yıl var o seviyelerde kalabilmesi için, modric gibi bi değişime ihtiyacı var
Bir gol yazmalı aralarinda en iyisi yine o bence ilk 45 deMusialayı kaptan yaptık sıçacağı tuttu
Evet Çok pasif takılıyor böyle bir yere gelemez. Saha dışında nasılsa saha içinde de aynı, vur ensesine al lokmasını gibi duruyor. Yoksa yazık olacak.Çok çocuk takılıyor acilen olgunlaşmalı. Çocuğu almışlar ispanyada eve hapsetmişler aileden de uzaklaşmalı. Bu aile kontrol hayatı olduğu sürece bu çocuğun olgunlaşması 10 sene falan sürer.
Antrenmandan çıkıp eve gidiyorum tv izliyorum abi diyor.
Yanında olsam kalkar tokatı basardım, kendine gel madridin oyuncususun sen derdim.
Madrid yönetimi mi yapar kim yapar bilmiyorum ama aileden bir miktar koparmalılar çocuğu.