EURO 2024 A Grubu M:3 | İsviçre 1-1 Almanya | MS | 23 Haziran | TRT 1

Havertz yerine fükrug oynamalı bence...

Birbirine yakın oynuyorlar. Bizim gibi 5 metre yok aralarında. Portekizliler rahat rahat paslasti. Ne hücum var ne defans

Temas yok bizim topcularda
Biz bunun daha boğucu olanını bayern maçında yapmıştık ama nefesimiz yetmedi.

Bakalım 90 dakikaya yayabilecekler mi?

İsviçre ne güzel basıyor daraltıyor, biz bunun yanına yaklaşamıyoruz.

Aramızdaki en büyük fark bu.Bireysel oyuncu kalitesi olarak belki biz daha iyiyiz ama adamlar top rakipdeyken takım halinde muazzam basıyorlar ve sahaya yayılıyorlar.
Bizim ülkede sorun o oynarmı bu oynarmı şu oynamalıydı diye çözülmeye çalışılıyor.

Heleki bir Galatasaray düşmanlığı var evlere şenlik.İnanılmaz algı yapıyor namussuz karaktersizler.

Bizden hiçbir halt olmaz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Birbirine yakın oynuyorlar. Bizim gibi 5 metre yok aralarında. Portekizliler rahat rahat paslasti. Ne hücum var ne defans
Bizim orta saha bombos, defans inanilmaz daginik, herkes yanlis yerde duruyor, arkadan oyun acma berbat, kalite yok, oyun anlayasi 0, disiplin taktik yok, ne oynadimiz belli degil, fizigimiz avrupa seviyesinde degil, takim olamiyoruz. Daha cok sey sayilir malesef..

Portekiz macin özetini izledim yine, dikkatli izledim. Kimse kimseye yardima gelmiyor, topu kaptiriyoz geri kosacamiza yavas gevsek yürüyoz, kimsenin umrunda degil, azim, hirs, istek, gtünü yirtmak yok. Sahada bagiran cagiran kendinize gelin diyen kimse yok, leader yok. Okadar cok sorun var ki nerden baslasak vallah insan sasiriyor.

isviçre lider çıkarsa eşleşmelerde kartlar ne şekilde yeniden dağılır acaba...

bence maç dönecekte - en kötü berabere biter gene lider çıkar almanya ama düşünmeden de edilmiyor

Bizde altyapi yok ki, daha yolumuz cok uzun bu seviyelere gelmemiz icin
Tamam da 30 senedir avrupayla yarışıyoruz şöyle oluyor böyle oluyor diye sidik yarıştırıyoruz.
Uefa şampiyonluğu ile bir ateş yaktık. Bir ülkede spor bilinci nasıl yerleştirilemez ya aklım almıyor.
Hadi her bit boka geç kaldık diyelim yav 2024 yılındayız footbonaut gibi aletleri ilk duyduğumuzda sene 2012 falandı. Bunun en basit halini uygulayan tek kulüp Altınordu idi o da yetiştirdiği son iyi nesilden bir bk olmadığını anlayıp trabzona fenere falan oyuncuları çaktıktan sonra artık bırakmış durumda.

Senede 100 milyon euro futbola harcayan kulüpler 3-5 milyon altyapıya harcayamıyor demesin kimse.

10 senede bir oyuncu yetişiyor onda da 20 dakika koşunda çocuğun bilinci kayboluyor neredeyim bakışı atıyor.

Ben altyapı alakasını da bir yere kadar olduğunu düşünüyorum.
Mis gibi bir organizasyon yaıldı rezerv lig diye bir şımarık herif bana ne oynamayacam dedi diye iptal edildi. Abi onu kovup devam edilseydi, norveçte, slovakyada çok mu iyi imkanlar ve alt yapı var.
Olay maç tecrübesi bence. Efe falan çok mu kötü oyuncu, yada Mustafa kapılar bertuğlar bunlar avrupa şampiyonalarında önüne geleni öttüren çocuklardı.

Yunusların jenerasyon hem bizde hem milli takımda neler yaptılar demek ki yetiştirebildik, demek ki altyapı eğitimini verince aldılar, iyi veletleri toplayınca bunlar fark edilebildiler.

Bizde sonuç yok, üst seviyede maximum maçı yapmak gerekiyor. Efe 27 yaşındaki torreira kalitesindeki adamla kapışmadığı sürece nerden bilecek maçta ne yapılır, farkındalığını nasıl geliştirebilir.

Geri
Üst Alt