EURO 2024 Çeyrek Final | Hollanda 2-1 Türkiye | MS | 6 Temmuz | TRT 1

Bu adamı 45 den aşağı satan haindir boey de yetenekliydi ama barış başka seviyeye evrilebilir ciddi diyorum böyle giderse çok büyük takımlar gelebilir kapımıza
Herifde hem tempo, hem fizik hemde teknik var. Gol kokusu daha iyi.

Kesinlikle A+ yahut A takıma gider

Ulan bu kadar adam doğruyu görmüşken siz kenarda ne iş yapıyorsunuz? 2 değişiklik yapsanız maçı almıştık. Yenildikten sonra canınız sagolsun demek yetmiyor.

Böyle anca kendimizi avuturuz ders almayız bu hatalardan.

Defans yerine hucum yapsak yenermişiz bu eşşekleri

Ben hâlâ Zeki nin pozisyonundayım. O topu kaleye sokacaktı Zeki.

Ulan bu kadar adam doğruyu görmüşken siz kenarda ne iş yapıyorsunuz? 2 değişiklik yapsanız maçı almıştık. Yenildikten sonra canınız sagolsun demek yetmiyor.

Böyle anca kendimizi avuturuz ders almayız bu hatalardan.
Malesef Montella bir Burak klasiği olan bir hata yaptı.

Değişiklikler geç geldi. Net.

Bence Montella gayet iyi iş başardı bu arada. Hayatımda ilk defa bu kadar kompakt savunma yapan bir milli takım gördüm avusturya ve hollanda maçlarında gayet iyi teknik direktörlük yaptı

Hadi taktik teknik golcüsüz çıkıyon
Barışa kaç maç tek şutluk pozisyon hazırlamadıllar, olanı da pas atmadılar
Hiç mi göstermiyon, tembih etmiyon

saglık olsun lakin macı net olarak hoca hatası verdi 2.yarı sacmaladı montella

adamlar iyi oynarken bastırırken aynen Türk hocalar gibi seyretti ve adamlar cezayı kesti

oyuncu değiştirmeyi bilmeyen, değişiklik zamanlamasını yapamayan hocalar asla büyük hoca olamaz. A planını yaptım bitti ile olmaz bu iş anlık karar alıp uygulama becerisi de lazım. ilk golden sonra 5 dk oyuncu değiştirme şansın vardı takım ivme kaybetmiş hala izliyorsun. Kenan ısrarı da tamamen yersiz inatlaşma oyuncuyu da psikolojik olarak kaybettik şimdi. Belki yedekten girse daha etkili olduğu maçlar olacaktı.

1720301095846.webp

Geri
Üst Alt