EURO 2024 Çeyrek Final | Hollanda 2-1 Türkiye | MS | 6 Temmuz | TRT 1

Türk milli takımını aşırı candan desteklemiyorum içinde bulunduğumuz düzenden ötürü ama şerefsiz UEFA'nın yaptığını asla unutmayacağım.

Jude Bellingham denen gavat gitti rakip takımın yedek oyuncularına gidin taşaklarımı tutun diye hareket çekiyor, para cezasıyla geçiştiriyorlar.

Bir anda Almanya lobisiyle Merih'e 2 maç ceza çıkarıyorlar, cezanın sebepleri bile gülünç. Irkçılıktan verdirememişler sebepler uydurmuşlar.

Bu turnuvada oyuncular ve takım müthiş pr yaptı. umarım bu performans dünya kupasına taşınır

Ulan bu turnuvada ilk kez moda girmiştim Avusturya maçında bile pek heyecanlanmadim en azından 1 tur daha gitsek süper olacakti ..Bir de turnuva geneli hak ettiğimiz sonuçları bir maç bile almadık.. Şu ana kadar tüm maçları kaybetsek niye kaybettik demezdim ama bu maç montellanin geç değişiklikleri hariç herşey çok iyi gidiyordu..
O korneri yemesek muhtemelen 1-0a baglardik maci

1720301937141.webp

Olay bu. Bence Montella'ya da sabır göstermeliyiz oyun planları iyi oluyor, değişiklikleri zamanlaması ve takıntılarda hata var ama bu adama da ciddi bir mobbing yapıldı bu da bir gerçek. Kendisinden daha iyi hoca kim gelecek mesela? Sonuçta bu hoca lider olarak buraya getirdi sonra çeyrek finale de onunla geldik. Şansı hak ediyor o da gelişecek.

Bence Montella gayet iyi iş başardı bu arada. Hayatımda ilk defa bu kadar kompakt savunma yapan bir milli takım gördüm avusturya ve hollanda maçlarında gayet iyi teknik direktörlük yaptı
Herifi öyle bir yiyorlar ki.Sanırsın grup maçlarında 4. bitirip elendik.İyice saçmaladı sosyal medyada herkesi yiyen tayfa.Bu hocadan önce ermenistana yeniliyorduk.

yine aynı şeyleri düşünüyorum sonraki turnvaya kadar 1 tanede 9 numara 1 tane gecmisin belezoglu gibi asist yapan dripling ile cıkabilen ortasaha bulursak ozaman saglam takım oluruz

onun dısında ancak saman alevi oluruz.

Olay bu. Bence Montella'ya da sabır göstermeliyiz oyun planları iyi oluyor, değişiklikleri zamanlaması ve takıntılarda hata var ama bu adama da ciddi bir mobbing yapıldı bu da bir gerçek. Kendisinden daha iyi hoca kim gelecek mesela? Sonuçta bu hoca lider olarak buraya getirdi sonra çeyrek finale de onunla geldik. Şansı hak ediyor o da gelişecek.

Montella uzun vade hocası değil ki, kısa sürlei bir başarı eğrisi ile çıkıp sonra düşen bir herif. Sıkılıyor mu, kafa mı gidiyor orasını bilemem ama uzun vade planı yapılmaz bu adamla.

Milli takım gibi senede 3 maç yapılan bir yerde daha hala genç olan bu herif kendine bir şey katamaz. Başarısızlıklarını da göremez.
Mobinge de boyun eğmeye devam eder.

Kendisinin aklı varsa istifa edip gidip gelişime devam etmeli.

Herifi öyle bir yiyorlar ki.Sanırsın grup maçlarında 4. bitirip elendik.İyice saçmaladı sosyal medyada herkesi yiyen tayfa.Bu hocadan önce ermenistana yeniliyorduk.

Bizim millet olumlu anlamda da olumsuz anlamda da çok gaza geliyo. 1-2 gün geçsin adamın başarılı olduğunun farkına varırlar. Yarı final yapamadık diye istifa falan diyenler var twitterda baya komik :asd: Sanki her turnuvada buraları görüyormuş gibi

Geri
Üst Alt