EURO 2024 Çeyrek Final | Hollanda 2-1 Türkiye | MS | 6 Temmuz | TRT 1

Mert golde hızını kesmiş kesmese dışarı atarmış topu

Adamların üstüne 10 dk çullandık. 3-4 tane pozisyon bulduk. Yazık oldu maalesef. Keşke hoca 2 gol yemeyi beklemeseydi.

Aslında Takım özgüvenli oynadı 1-0 dan sonra yaslandı anlamıyorum kadromuz iyi ama stoper sıkıntımız var
Teknik direktör olacak vasıfsız yaslatıyor klasik İtalyan kafası defan yaptırayım skoru koruyim mantığı Anadolu takımımıyız biz defans yaptırıyon sen be adam

1720300245334.webp

Gakpo Mert'i ezdi resmen. Ve maçı kazandıran adamdı. Hoca da bizim gibi izledi.

Ben montellanın art niyetli olup takımı bilerek yatırdığını düşünüyorum Avusturya maçıda bu maçta aynı şeyi yaptı 45 den sonra yasladı takımı son 15 dakika Apo falan barış Kerem bizde oynadığı gibi oynayınca pozisyon bulduk bu hoca falan dğeil bu adam
Lisansı var ve hoca

Mactan önce de dedigim gibi kenan yerine keremle baslamaliydik

Aslinda bu elenmenin sebebi fbjk trolleri

Zortella elestirilerden korkup dogru kadro cikaramadi

Oyuncu degisiklikleri de okan hocaninki gibi

E hakem itleride hollandan yana olunca elenmek kaçinilmaz oldu

Dahada keremi eleştiren gitsin kriket izlesin çocuk topu tek ileriye çıkaran adam koskoca takımda beğen beğenme arda denen elemandan çok daha iyi top oynuyor benim gözümde

Heyecan getirdiler ve hedefimiz olan ceyrek finale kadar ciktilar. Basarili bir EURO oldu bizim acimizdan zaten cogu kisi burada gruptan bile cikamayiz diyordu.

Ama bugunku macta Montella dogru degisikleri zamaninda yapmayi bilse biz 2 gol yemezdik, en kotu uzatmalara gotururduk maci. Yazik oldu.

Neyse simdi milli takim Dunya Kupasi hazirliklarina baslasin.

Yazıklar olsun sana montella diye.. Şu Kenan yıldızı babası olsa kesmişti takımdan bir bok yiyemeyen adam her maç 11 cikiyor

olacaktı edecekti vs - bu takımın forvete ve daha çok yol katetmesi lazım.

2008deki takımla maç yapsa ama fark yer bu takım bana göre.

ekstra duran top golleriyle geldik bu noktaya turnuva dahilinde.

çok kaotik bir oyunumuz vardı açıkçası - her şey karamboldü ofansif olarak - defans iyiydide bir yere kadar.

Geri
Üst Alt