EURO 2024 Çeyrek Final | Hollanda 2-1 Türkiye | MS | 6 Temmuz | TRT 1

İkinci maçtan sonra yaşanan olaylar, sosyal medyadaki linç, Galatasaraylı futbolcuların kayrıldığı dedikodusu falan bu adamın dengesini bozdu bence. Kenan mallığını başka türlü anlamlandıramıyorum. Aklım almıyor kaç maçtır hem kötü hem bencil oynuyor hiç mi aga biz napıyoruz diyen yok

hakem rezaletti,türkiye ligi hakemleri gibi hatta gözümde arda kardeşler,zorbay kücük canlandı

kartlar,fouller her anlamda rezildi

Montella uzun vade hocası değil ki, kısa sürlei bir başarı eğrisi ile çıkıp sonra düşen bir herif. Sıkılıyor mu, kafa mı gidiyor orasını bilemem ama uzun vade planı yapılmaz bu adamla.

Milli takım gibi senede 3 maç yapılan bir yerde daha hala genç olan bu herif kendine bir şey katamaz. Başarısızlıklarını da göremez.
Mobinge de boyun eğmeye devam eder.

Kendisinin aklı varsa istifa edip gidip gelişime devam etmeli.
Milli takım başına daha iyi uyum sağlayan biri gelir mi? Mesela kim gelmeli? Daha 3-4 yıl önce 0 çektik gruplarda.

Yediğimiz 2. Gole bakın tekrar mert muldurun haberi yok gakponun arkasında olduğundan top auta çıksın diye gevşek gevşek bekliyor..Normalde o topu 50 kere kornere atabilirdi

Bizim millet olumlu anlamda da olumsuz anlamda da çok gaza geliyo. 1-2 gün geçsin adamın başarılı olduğunun farkına varırlar. Yarı final yapamadık diye istifa falan diyenler var twitterda baya komik :asd: Sanki her turnuvada buraları görüyormuş gibi

Ben skordan ziyade oynanan futbola bakıyorum .. Gürcistan'a maçı veriyorduk neredeyse sametin kafadindan son dakika mucizevi sekme olmasa..Cekya 10 kişi kalmasa onları da yenme ihtimalimiz yoktu muhtemelen yenilirdik de.. Avusturya içimizden geçiyordu şansa kurtardik..
Bence bugün gerçekten doğru oyunu oynadık maalesef onda da sonucu alamadik.. turnuvanin da güzelliği bu aslında bir yere kadar şansa gidip sonra güzel oyunla iyi bir izlenim bırakabiliyorsun bizi muhtemelen herkes çok iyi hatirlatacak..

1-3 kaybettigimiz Bayern maci gibi her zaman icimizde uhde olacak kalacak bu mac.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan ne goller kacirdik, izliyorum suan yine

Inanilmaz…

Sametin durumu nasil acaba, bilgi var mi? ciddi bisey yok Insallah

Ulan ne goller kacirdik, izliyorum suan yine

Inanilmaz…
Skoru almışken biraz hücum düşünseydik; mesela maç sırasında sürekli yırtındığım üzere, sadece Kenan-Kerem değişikliği yapılsaydık bile gol atmamız çok daha kolay olabilirdi. 2 yi bulunca da maçın seyri değişirdi. Öyle üzüldüm ki maç bitti biteli yerimden kalkamadım hala.

Gurbolara çok sövüyordum ama avrupada harbiden sevilmiyoruz adamlar haklıymış.

Geri
Üst Alt