EURO 2024 Çeyrek Final | Hollanda 2-1 Türkiye | MS | 6 Temmuz | TRT 1

montella kenan yerıne keremle 2. yarı başlasa mac bitmıstı

2.yari direkt gerek yok. 60 gibi atmaliydi, 2.gol oncesi. Haa, Kerem'de kotu ancak hocalik burada, hem oyunu sogutma hem de taze kan almak her zaman akildir. Yapmadi adam.. Izledi oyle, bizler gibi, Okan hoca'dan da bu konuda muzdariptik.

Golleri yemeden oyuncu değiştirse turu geçmiştik! Net.

Cok garanti degil bende mac sonundan itibaren bur yarim saat oyle dusundum ki kismen hala dusunuyorum ama "cok net" durumu yok be Murat. Elde de cok fazla isim kalmadi. Eksik kadroyla denk geldik bu maca maalesef. Ancak 1 isim de olsa atmaliydi sahaya, oyunu soyle bir sogutmaliydi vs..

Gruptan başarıyla çıkan Romanya' nın Hollanda karşısındaki acizliğini de düşünmemiz gerekiyor. Ne hücum yapabildiler, ne de savunma; o maç acayip bir skorla bitebilirdi.

Mevcut oyuncu havuzumuzla sergilenen futboldan, özellikle de oyun dsiplininden gayet memnun olduğumu söylemem gerekir.

Oyuncularımızın hepsi ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştılar, helal olsun aslanlarımıza.

Bu başarıda en fazla pay sahibi, benim de bu maç dahil zaman zaman eleştirdiğim Montella' dır elbette. ''Bir adam gelecek, bizi uçuracak'' hayalciliğinden vazgeçip, adamı rahat bırakalım da işini bildiği gibi yapsın. Elde 90 dakika oynayabilecek net bir santrfor vardı da o mu oynatmadı? İcardi yedeği olarak düşünenlere şiddetle muhalefet ettiğim Bertuğ mu? İyice hantallaşmış Cenk mi? iyi oynadığı önemli maç hatırlamadığım Semih mi?..

Milli takım başına daha iyi uyum sağlayan biri gelir mi? Mesela kim gelmeli? Daha 3-4 yıl önce 0 çektik gruplarda.
Hollanda falan bile koeman kovalıyor. Net olarak 50li yaşları aşmış biraz kaşarlaşmış hocalar lazım buralara.
Yoksa dediğim gibi ne montella hatalarının farkına varıp kendini geliştirebilecek aksiyon, tecrübe alabilir ne de sağlam bir şekilde kendini buraya adayabilir.
Tamam montella dünlü çocuk değil ancak son iki t.d kariyerinde kablo bir yerden sonra kopup acayip işlere girişti. Buraya gelişimiz müthiş bir başarı taktik ve azimdi ancak geldiğiniz kesinleştiği andan itibaren gerek oyuncu tercihleri olsun gerek futbol mantalitesi olsun acayip bir değişim mevcut.
Ha buna turnuva futboluna evrildik de denilebilir elbet kişiden kişiye net değişir bu iş ama bir snda çizgisini bozan ve her baskının altında kalan bir adamım diye bağırıyor maalesef.
Yarın öbür gün arda millete küfür eder neden 90 dakika oynatmıyorsuna gelir olay yada hakan milli takımda kötü niye oynuyor baskısına veyahut kenan neden oynamaz baskısına girdiğinde yine çıkamaz.

Sadece 1 maç oynayabilecrk ve oynayan irfanı 20 dakika oynatarak turnuva geçirdik ve onun yerine oynayabilecek bir forvet yada kanat oyuncusundan mahrum kaldık.
Keza rakiplerimizşn hepsi ölümcül açıklar verdi biz ferdinin ardaya ardanın merte üçgen biçiminde birbirine takmasını izledik maçlarda.

Semih yetersiz olda bile 5 dakika şans verilmesi yada bertuğ hiç şans bulamaması bile benim gözümde rezil hamleler. Şenoldan daha ballı diye montellanın kötü bir turnuva geçirmesine başka adam mı var diye düşünmemiz de acayip.

Tek ciddi ve pas yapabilen rakip portekizdi heridleein terlediğinni bile düşünmüyorum

Kırmızı kart beklediğimiz pozisyonlar arasında en neti Mert' in pozisyonu, resmen skandal.

Hollandalı ayılar maç boyunca ayağa basma işini en az 3 defa yaptılar. Es geçilen en az bir kırmızı var.

Ronald'ın teknik öğretileri doğrultusunda gerçekleşen bir durum. Kendisi de faul yapma konusunda iyiydi futbolculuk döneminde.

Avusturya bizi daha cok zorladi, gercekten cok yazik oldu.

2. golü bulmamiz sartti, cok geri cekildik.

2-1 den sonra oyundan kopmamamiz, öne oynayip 3-4 net sans ürettik, bu da sevindirici. Sans da yanimizda degildi malesef. Hakem zaten rezildi, inanilmaz kötüydü.

Ben bu takimla gurur duyuyorum, herkes elinden geleni yapti, sonuna kadar savasdi.

Kenan çok kötüydü 2.yari oyuna kerem gitmeliydi ama arkadaş bu kadar mı gol kaçırır ya özellikle bu sene gerçekten berbat bu konuda..

Ligin son bölümünde ilk 11 den kesilmese muhtemelen kacirdiklari sayesinde en az bir deplasmanda takılıp şampiyonluğu verirdik..

S.liginde içerideki munih ve kopenhag maçları bu turnuvadaki portekiz ve Hollanda maçları.. Yani şu maçlarda hayatının fırsatları geldi ama yapamadi hiçbirinde..

Çok iyi niyetli,gayretli ama hücum verimliliği çok düsuk maalesef..

Hollanda falan bile koeman kovalıyor. Net olarak 50li yaşları aşmış biraz kaşarlaşmış hocalar lazım buralara.
Yoksa dediğim gibi ne montella hatalarının farkına varıp kendini geliştirebilecek aksiyon, tecrübe alabilir ne de sağlam bir şekilde kendini buraya adayabilir.
Tamam montella dünlü çocuk değil ancak son iki t.d kariyerinde kablo bir yerden sonra kopup acayip işlere girişti. Buraya gelişimiz müthiş bir başarı taktik ve azimdi ancak geldiğiniz kesinleştiği andan itibaren gerek oyuncu tercihleri olsun gerek futbol mantalitesi olsun acayip bir değişim mevcut.
Ha buna turnuva futboluna evrildik de denilebilir elbet kişiden kişiye net değişir bu iş ama bir snda çizgisini bozan ve her baskının altında kalan bir adamım diye bağırıyor maalesef.
Yarın öbür gün arda millete küfür eder neden 90 dakika oynatmıyorsuna gelir olay yada hakan milli takımda kötü niye oynuyor baskısına veyahut kenan neden oynamaz baskısına girdiğinde yine çıkamaz.

Sadece 1 maç oynayabilecrk ve oynayan irfanı 20 dakika oynatarak turnuva geçirdik ve onun yerine oynayabilecek bir forvet yada kanat oyuncusundan mahrum kaldık.
Keza rakiplerimizşn hepsi ölümcül açıklar verdi biz ferdinin ardaya ardanın merte üçgen biçiminde birbirine takmasını izledik maçlarda.

Semih yetersiz olda bile 5 dakika şans verilmesi yada bertuğ hiç şans bulamaması bile benim gözümde rezil hamleler. Şenoldan daha ballı diye montellanın kötü bir turnuva geçirmesine başka adam mı var diye düşünmemiz de acayip.

Tek ciddi ve pas yapabilen rakip portekizdi heridleein terlediğinni bile düşünmüyorum

kenan yıldız denilen arkadaş kaç dakika oynadı toplamda?
semih kaç dakika oynadı?

tinerci kayığına biniyorsunuz demeden önce en azından insanlara aynı şans verilsin bir görelim...

kötüyse notunu biz verelim,

burada amaç milli takımın kazanması ise hangi takımdan oyuncunun gol attığı önemli mi?

bana ne kardeşim adam başka ekibin topçusu ise, ben sonuca bakarım

milli takım başarısı söz konusu burada

kerem messi mi?
kaç maç oynadı geçen sene?

şucu buculuğu kim yapıyorsa oturup bir düşünsün

sonuçta kim kaybediyor?

Normalde bu tarz maçları kaybedince kendime iki gün gelemem ama bu sezon Galatasaray sayesinde bağışıklık kazandım sanırım fazla koymadı. İki Bayern maçı sağolsun.

tinercilik yapmayın fbli hesapların algsına gelmeyin diyen arkadaşlar

arda güler milli takımda gol attığında hepimiz sevinmiyor muyuz?

yemişim sizin algılara gelmeyinciliğinizi

burada milli takımın başarısı söz konusu

şu ergen muhabbetini milli turnuvadan sonra yapın

sen şucusun sen bucusun diye diye gelinen noktaya bak

hocayı savunsan bir şey demiycem bak,

adamın derdi fbli hesabın algısına göre mesaj yazmasın kimse

onun algısına mı kaldık biz?

tarafsız bir şekilde herkese eşit şans verilsin demek algıcılık oluyorsa size kendi sanal dünyanızda mutluluk dilemekten başka çare kalmıyor

adamlar kupa kaldırsın, biz de buradan izleyelim

neymiş büyükekşiye laf söylenmesin, fbli twite benzer yorum yapılmasın

80 dakika hayalet gibi gezen adamı görmezden gelip teknik şansızlık falan diye üstünü örtelim

böyle mi gelecek başarı?

forma adaletinin olmadığı yerde hiçbir başarı gelmez arkadaşlar

hele ki milli takımda şucu bucu demeden, kim hak ediyorsa ona vereceksin formayı

Cok garanti degil bende mac sonundan itibaren bur yarim saat oyle dusundum ki kismen hala dusunuyorum ama "cok net" durumu yok be Murat. Elde de cok fazla isim kalmadi. Eksik kadroyla denk geldik bu maca maalesef. Ancak 1 isim de olsa atmaliydi sahaya, oyunu soyle bir sogutmaliydi vs..
Değişiklikler gelince nasıl oynadığımızı gördü herkes, Montella hata yaptı.

tinercilik yapmayın fbli hesapların algsına gelmeyin diyen arkadaşlar

arda güler milli takımda gol attığında hepimiz sevinmiyor muyuz?

yemişim sizin algılara gelmeyinciliğinizi

burada milli takımın başarısı söz konusu

şu ergen muhabbetini milli turnuvadan sonra yapın

sen şucusun sen bucusun diye diye gelinen noktaya bak

hocayı savunsan bir şey demiycem bak,

adamın derdi fbli hesabın algısına göre mesaj yazmasın kimse

onun algısına mı kaldık biz?

tarafsız bir şekilde herkese eşit şans verilsin demek algıcılık oluyorsa size kendi sanal dünyanızda mutluluk dilemekten başka çare kalmıyor

adamlar kupa kaldırsın, biz de buradan izleyelim

neymiş büyükekşiye laf söylenmesin, fbli twite benzer yorum yapılmasın

80 dakika hayalet gibi gezen adamı görmezden gelip teknik şansızlık falan diye üstünü örtelim

böyle mi gelecek başarı?

forma adaletinin olmadığı yerde hiçbir başarı gelmez arkadaşlar

hele ki milli takımda şucu bucu demeden, kim hak ediyorsa ona vereceksin formayı
Ferdi'nin şahane oynadığını bizimkiler
Barış'ın şahane oynadığını fenerliler

kabul etmedikçe cacık olmaz

Değişiklikler gelince nasıl oynadığımızı gördü herkes, Montella hata yaptı.

Pek dogru degil yine, Murat. Tamam gec kaldi tamam degistirmeliyi ancak oyuncular girdiler diye o pozisyonlar gelmedi. Hollanda baya yoruldu ustelik bu seviyede bu dakika da kapandilar. Ataklarda/pozisyonlarda duran top/yan top veya devaminda oldu hani.

1000098266.webp

Geri
Üst Alt