EURO 2024 Çeyrek Final | İspanya 2-1 Almanya | MS | 5 Temmuz | TRT 1

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1719780570042.webp

1719780572966.webp
1719780576034.webp
1719780586792.webp

1719780675538.webp

EURO 2024 Çeyrek Final
İspanya - Almanya
MHPArena
5 Temmuz 2024 Cuma
19:00

Almanlar fena korkuyor

İspanya yi kötülüyorlar

Bu yüzden İspanya kazansın istiyorum

topu ispanyaya daha az verirse almanya bakalım ne olacak

50-55 arasında tutarsa ispanyayı fiziksel zorlayabilir almanya

Bu maçı kazanan turnuvayı kazanır mı?

Hakem denmark maçındaki gibi alman formasıyla yönetecekse İspanyol dostlarımız zorlanır.

İspanya daha iyi.
Ama ev sahibi ittirmesiyle Almanya üst tura çıkabilir.

tecrübe, ev sahibi olma ve kalite yönünden almanya önde ama ispanya çok daha takım gibi oynuyor ve daha dengeli

tahmin etmesi zor ama almanya yarım adım önde

ispanya önceki turnuvanın da en iyi takımıydı, bu turnuvanın da. içeri tıklatacak leblebici hariç her bir şeyleri tam. finalde bizle karşılaşıp dünyanın en keyifli 2.5 alt maçını izletmelerini dilerim.

Süper maç be

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nacizane olarak ispanya nin son mac ozellikle ilk yari performansini begenmemistim. karsilarin da turnuva tecrubesi ve veya ekol bir ulke olsaydi, tur zora girerdi diye dusundum -maci izlerken.

almanlar turnuva basindan beri momentumu arkalarina aldilar.
saha ici 11de pek taviz vermeyen nagels hocanin, b plani baglamin da
-oyuncu degisikliklerinin- hemen hemen hepsi maca pozitif etki yapmasi artisi oldu. mac ici taktik varyasyonlarda da pragmatik bold dokunuslar yapilmasi buyuk haz verdi maci izlerken. macar macinin bir periyodu ve son gectikleri tur macinin tamami ozelinde .
ozellikle son mac oyun degiskenlerini cok basarili buldugumu ozellikle belirtmis idim- mac basliginda.

ispanya klasik peak yaptigi oyuna sadik geldi turnuvaya, burada beklendigi gibi skorlari da aldilar. oyun olarak hibridi bol on alan varyasyonlarin da favori biziz dercesine kurgularla gollere ulasirken, genelde pek zorlanmadilar.
ancak, son tur da *gurculere karsi olumsuz sinyal veren yonler ortaya cikti. velhasil - bu da almanya versusun da ibreyi kendilerin den uzaklastirmam icin onemli nuanslardi.

nagels hoca ustte bahettigim iki macta taktige dair mac ici pragmatik ivedi degiskenligi yine vaktin de yaparsa - ibre nazarimda kendilerine gecer.

guzel , cekismeli, bol gollu - ekollerin kapismasina yarasir bir versus olsun .

dipnot ;

ideal 11lere dair maca dek bir seyler ekliyebilirim kendi gozlemlerim dolayli.

saygi ve selamlar.

2 über ultra schwarzenegger takımdan birinin yarı finale kalamayacak olması :crushed:

Geri
Üst Alt