nacizane olarak ispanya nin son mac ozellikle ilk yari performansini begenmemistim. karsilarin da turnuva tecrubesi ve veya ekol bir ulke olsaydi, tur zora girerdi diye dusundum -maci izlerken.
almanlar turnuva basindan beri momentumu arkalarina aldilar.
saha ici 11de pek taviz vermeyen nagels hocanin, b plani baglamin da
-oyuncu degisikliklerinin- hemen hemen hepsi maca pozitif etki yapmasi artisi oldu. mac ici taktik varyasyonlarda da pragmatik bold dokunuslar yapilmasi buyuk haz verdi maci izlerken. macar macinin bir periyodu ve son gectikleri tur macinin tamami ozelinde .
ozellikle son mac oyun degiskenlerini cok basarili buldugumu ozellikle belirtmis idim- mac basliginda.
ispanya klasik peak yaptigi oyuna sadik geldi turnuvaya, burada beklendigi gibi skorlari da aldilar. oyun olarak hibridi bol on alan varyasyonlarin da favori biziz dercesine kurgularla gollere ulasirken, genelde pek zorlanmadilar.
ancak, son tur da *gurculere karsi olumsuz sinyal veren yonler ortaya cikti. velhasil - bu da almanya versusun da ibreyi kendilerin den uzaklastirmam icin onemli nuanslardi.
nagels hoca ustte bahettigim iki macta taktige dair mac ici pragmatik ivedi degiskenligi yine vaktin de yaparsa - ibre nazarimda kendilerine gecer.
guzel , cekismeli, bol gollu - ekollerin kapismasina yarasir bir versus olsun .
dipnot ;
ideal 11lere dair maca dek bir seyler ekliyebilirim kendi gozlemlerim dolayli.
saygi ve selamlar.