Euro 2024 Elemeleri D Grubu H:10 | Galler 1-1 Türkiye | MS | 21 Kasım | TRT 1

Kendi kalesine gol atacaktı milleti gazlıo hade hadeee die

İsmail Yüksek- Kaan değişikliği şart. Kaan belki İsmail kadar hızlı değil ama pozisyon alma ve oyun kurmada, pasta ondan çok daha üstün. Yine Ferdi solda daha iyi sağa Zeki'yi atıp Ferdi sol olabilir. Kenan- Ömür değişikliği net şart. Barış Alper sağ kanata geçmeli Yusuf yerine çünkü Yusuf geriye yardıma hiç gelmiyor.

sahadaki takımın iqsu maalesef krampon numaralarına yakın

Cenk ozkacar topa bomba muamelesi yapıyor. Bu nasıl milli takımda komik

daha önce kazandıgımız maclarda da söyledim,tamamen gazla oynayan bir takımız

1 tane saglam forvet ve beyni olan os olmadan turnuvaya gidersek puansız bile dönebiliriz

Milli takımda sol bek cenk oynaması komedi, bu adam 2. Lig seviyesinde bile değil.

futbolda altın kural tutan orta sahayı bozarsan arkadan patlarsın. zaten öyle bişey var gibi de görünmüyordu zokan hocam zorla oldurdu ama montella hala deneme derdinde. ilerde almanya'ya karşı yusuf yazıcı'yı bile kaldırdı bu takım ama galler'e karşı bi kaan çıkınca arkası yol geçen hanı oldu işte. ne çıkabiliyoz ne tutabiliyoz.

bu hadi sevaplarına karşılık affedilir hatası olsun da avrupa şampiyonasına da bu kafayla giderse büyük takımları zorlayıp küçüklere ittir kaktır oynayan şenor gibi büyük hezimet yaşatır orda da.

Bu herif angelinodan daha kötü bek ama ne hikmetse sürekli oynatılıyor yav. Sol bekte kazımcandan farksız bir herif. Allahtan Valencia'da denenmiş ve zorunluluktan oynatılmış

sırf yalı koç istiyor diye ayakkabı numarası iqsundan büyük elemanları oynatıyoruz

Kaan defanstta olmamalı orta sahada olmali
Samet yerine isim düşünemedim ahbab, Kaan'ı ortaya yazalım; Samet yerine Ozan yine riskli oluyor Samet-Ferdi eşleşmesi sorun olacak gibi bu maç özelinde. Ama evet en iyi performansını 6 numarada veriyor Kaan, hatta şuan niye ilk 11 değil anlamıyorum.

Kerem ön alan presinde niye bu kadar tembel.

Bu herif angelinodan daha kötü bek ama ne hikmetse sürekli oynatılıyor yav. Sol bekte kazımcandan farksız bir herif. Allahtan Valencia'da denenmiş ve zorunluluktan oynatılmış
Normalde stoper bu arkadaş en azından TR'de oynarken sol stoper oynuyordu. Ne ara sol bek oldu anlam veremedim.

Geri
Üst Alt