Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.381
- 1.898
Cenk denilen çöp tenekesi oynasın diye ferdiyi de sağbekte oynatıyor. Takımın bütün kimyasını bozdu herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol bek omamasi ayrı bir mevzu. Topcuyada benzemiyor. Topa bomba muamelesi yapıyor. Basit pas hatasi yapıyorcenke kızmak yersız o cocuk zaten stoper sol bek oynatan hocaya kızmak lazım
Adam stoper, solbek degil.Cenk tam bir kazma...
Bunun milli takımda oynaması rezalet bir olaySamet’in yaptığı penaltıydı yalnız. Adamı biçtikten sonra topa vuruyorHakem bizden
Değil de beke çok uzak oynuyor bence Cenk pas atacak oyuncu bulamıyor çoğu zaman
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Orta saha tercihi hatalı, Cenk ve sağ bek olarak Ferdi'nin düşünülmesi hatalı. Sahada yok neredeyse Milli Takım, Galler istediği gibi tempoyu ayarlıyor.Ferdi sol beke geçip, Zeki girmeli Cenk yerine. İsmail yerine Kaan, Kenan- Ömür değişikliği olmalı. Barış 2 forvet gibi geçip en uca Kenan geçmeli.
Aynı değilbu spiker geçenki spikerle aynı mı ya beğendim bunu yerli yersiz bağırmıyor temiz maç anlatıyor aynı ise biraz dozajı düşürmüş