- 5 Eylül 2014
- 84.357
- 70.114
- 4.393
EvetKerem fm24te akıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvetKerem fm24te akıyor
Selamlar admirim taşaklarının keyfi nasıl @Keramettin TANRIVERDİ
Kerem geçen sezona da böyle girmişti derbide yedek kaldıktan sonraki maçta düzelmişti. Zaha'yla alakası olduğunu sanmıyorum.Zaha transferi ve mevkisinin değişmesi Kerem’i bitirdi maalesef.
Geçen sezonun asist kralısın ve mevkine 5 katı maaşla birini alıyorlar. Kim olsa bozulurdu bu duruma. Psikoloji de zayıf olunca adam bitti. Kerem’e hak vermeden edemiyorum. Plansızca işler yaptık
biraz delikanlı isen fm24 de almazsın adamı
Yusufu almıştık dimi doğru iydan 2 değişiklik kötü olduHepsi çıkamaz. 2 değişiklik yaptık zaten. 3 hakkımız kaldı...
Vitrin macimizdi. Ev sahibiydikbiz neden almanya macında deli dana gibi kosup oynadık?
Gol atan haindir 3. torbaya düsmemiz lazim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu sezonki kadro planlaması maalesef rezalet. Sezon başında da farkındaydık fakat dile getirmeye çekiniyorduk. Zaman haklı çıkardıokan buruk sorumludur
Amacım tuzlaya getirmek ama daha yolumuz var
Çok konuşuyorsunbiraz delikanlı isen fm24 de almazsın adamı
Bu sefer düzeleceğe benzemiyor yalnız. Geçen sezon formsuzdu fakat şu an vücut dili bitik olduğunu bağırıyor. Sorunu mentalKerem geçen sezona da böyle girmişti derbide yedek kaldıktan sonraki maçta düzelmişti. Zaha'yla alakası olduğunu sanmıyorum.
Lan bu maci kazanamamak cok iyi olacak 3. torbada olmak daha avantajli
Böyle sacma is yok oyuncular da farkinda gibi oynuyo zaten o yüzden sinirlenmeyin hic böyle daha iyi olcak
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi