Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gol derken ? O pozisyonda gol olması imkansızdı, hakem penaltı verdi bile diyemiyorum, penaltı değildi..Attığın golün asisti herifte nasıl en kötüsü.
Cenk, Ömür, Sarı, Samet, Barış, Yazıcı, Ferdi peşine İsmail, Kerem, Salih gelir.
Kardeş adam asit yaptı mı? Topa en son dokunan oyuncu olarak Kenan'ın tam önüne attı topu. Kenan düşmese direkt topla temas edecek.Gol derken ? O pozisyonda gol olması imkansızdı, hakem penaltı verdi bile diyemiyorum, penaltı değildi..
Kerem'i bu maçta bile savunmaniz pes yani.. sol kanat oynasa iyi oynar dendi milli takim sol kanat oynadı , orda bile ortaya kaydı , kanatta ne savunma ne hücum aksiyonu aldı!!
Pozisyona giriyor falan yazmadan ..Kerem gibi mevkisiz takılan adam pozisyona girer tabi ki, ne savunma ne hücum aksiyonlarinda kendine göre oynuyor..
haksız 1 puan oldu
Bu hakemle kupa alırdık
Asist diyecek nitelendirme yapan tek kişi olabilirsin.Kardeş adam asit yaptı mı? Topa en son dokunan oyuncu olarak Kenan'ın tam önüne attı topu. Kenan düşmese direkt topla temas edecek.
Hikaye anlatmayı bırak.
Koca maçta başka pozisyon var mı ? Var 2'si de keremin şimdi gidip geri kalan heriflerin neden pozisyona giremediği konusunda eleştirmeye başla.
Kereme gelene kadar 10 tane oyuncu var eleştirilecek.
Ezbercilikten uzaklaş.
Futbolda şey mi zannediyorsunuz bu adama görev verildi ama o görevini bırakıp ısrarla ceza sahasına gidiyor. Okanı da Montellayı da sallamıyor ve kendi başına iş yapıyor ve ısrarla oynatılıyor. Senin bahsettiğin şeyi daha önceden duydun mu bilmiyorum ama adına "TAKTİK" deniliyor.
Mesela yusuf sarının maç boyunca beklere yardıma gelmeyip ilerde kazık gibi beklemesi gibi.
Sanırım Hırvatistan için yapıldı, bize bile garip geldi, Galatasaray'lilara direk hakem taraf tutuyor geldi, hiç alışık değiliz.Maçın özeti tekrar izledim de fener maçlarındaki rezalet taraflı hakemin kopyasını tekrar gördüm adamin üzerinde milli forma varmış resmen Galler aleynine yapılabilecek herşeyi yapmış kim organize ettiyse bize kötülük yaptı orasida ayrı konu
Euro 2020 de boyleydi sanirim.Format aşırı saçma olmuş yav. 3 tane maç oynuyorsun ve grup aşamasında sadece 8 takım eleniyor, 16 takım devam ediyor.