Euro 2024 Elemeleri D Grubu H:5 | Türkiye 1-1 Ermenistan | MS | 8 Eylül | TRT 1

cengiz ve cenk cöp oglu cöpler, baris forvet oynayamaz, ismail de sorumlulul yok pek, bunlarla bir cacik olmaz. Birde abdül cok daha iyi olurdu, oyun da kuruyor

BAY forvet oynar ama Ermenistan’a karşı değil. Hırvat olur Hollanda vs olur. Yani topa sahip olan takıma karşı kontra oynadığımız senaryoda ya da defans arkasına atılan paslarda. Bunu da sadece Kerem yaptı. Hakan beyimiz henüz böyle bir pas atmadı ya da 1 tane denedi sanırım. Daha çok yapmalılar.

Barış Alper'in son vuruşları iyi değil ama asıl sorun o son vuruşa gelene kadar kontrolsüz enerji kullanması. Son vuruşlarda artık bitip tükendiği için çok tökezliyor. Buna bir de heyecanı eklenince beceriksizlik iki katına çıkıyor.

Top köntrolü de iyi değil. İlk dokunuşta top iki metre uzaklaşıyor kendinden.

Bu eksikliklerine çalışması lazım.

Cengiz'in kötülüğü bugüne özel değil temizinden 3 senedir falan kötü.

Emre benim görüşüm bu şekilde. Benim Hakan’dan daha önemli beklentilerim varken bunları yapamıyor ve çok net pasif kalıyor 3.bölgede. Zeki ise bir bek olarak kanadı iyi kullanıyor ve defans arkasına koşu atıyor. Allasen takip Ermenistan. Top bizde. Hakan’dan beklentin yan pas geri pas arada da kısa ara paslar ise, futboldan farklı beklentilerimiz var demektir. Hakan hem tecrübe hem pozisyonu hem de kaptanlığı gereği daha iyi işler yapmalı.

hakanın çok altında 1 takım var maalesef

adamın zekasına yüzde 50 yaklaşan 1 topçumuz olsa çoktan açmıştık kilidi

sahada hakana kalite olarak en yakın adam rakipteki spertsyan

enis destan net santrfor oynar bu takimda, cengiz cikmali, bay sag kanada

kazimcan in, cenk out

Kadro kötü değil bence hoca beceremiyor.

Forvete enis destan da olabilirdi aslında bu maç özelinde.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış oğlum kale 7 metre lan... bek oynayan malı İsmail i falan saymıyorum da barış oğlum pozisyona giriyorsun atacaksın son ana kadar rakibi öldürüyorsun zaten bitir artık şunları...

hakanın çok altında 1 takım var maalesef

adamın zekasına yüzde 50 yaklaşan 1 topçumuz olsa çoktan açmıştık kilidi

sahada hakana kalite olarak en yakın adam rakipteki spertsyan

Hagi ile bizde öyleydik. Konu bu değil Emre. Ben daha net kilit pas görmedim Hakan’dan ama Kerem iki tane salladı BAY’a. Onu geçtim, şut dahi çekmedi ki bu adam takımdaki ofansif ortasaha 8-10 arası oynuyor. Beklentim bu ve bunları yapmadığı sürece bence iyi oynamıyor. Haaa, pas arası yapıyor, birkaç ince attı ama ortasaha da bir de oyunun yönünü değiştiriyor. Bunları zaten “default” yapmalı ki yapsın bir zahmet. Takımdaki en tecrübeli isim.

Geri
Üst Alt