Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 22.043
- 17.040
- 1.148
Cenk topcu mu? Hangi takımda oynuyor?
Valencia
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk topcu mu? Hangi takımda oynuyor?
cengiz ve cenk cöp oglu cöpler, baris forvet oynayamaz, ismail de sorumlulul yok pek, bunlarla bir cacik olmaz. Birde abdül cok daha iyi olurdu, oyun da kuruyor
bertuğ oynarsa sallar bi tane
Emre benim görüşüm bu şekilde. Benim Hakan’dan daha önemli beklentilerim varken bunları yapamıyor ve çok net pasif kalıyor 3.bölgede. Zeki ise bir bek olarak kanadı iyi kullanıyor ve defans arkasına koşu atıyor. Allasen takip Ermenistan. Top bizde. Hakan’dan beklentin yan pas geri pas arada da kısa ara paslar ise, futboldan farklı beklentilerimiz var demektir. Hakan hem tecrübe hem pozisyonu hem de kaptanlığı gereği daha iyi işler yapmalı.
Umut nayır
Bozok
Serdar dursun
Bunlardan biri kadroda olmalıydı. Adamlar yedekte bile yok.
sanmam. eseste onu söyleyeni bıçaklarlarMilli maçta "Saldır 8taşım" mı söylendi uzunca bir süre bana mı öyle geldi.
Halil varBayın santrafor oynamasındansa en kötüsünün şu anda oynamasını tercih ederim
Halil santrafor değil yav orkun yerine girebilir 10 noya kayarHalil var
hakanın çok altında 1 takım var maalesef
adamın zekasına yüzde 50 yaklaşan 1 topçumuz olsa çoktan açmıştık kilidi
sahada hakana kalite olarak en yakın adam rakipteki spertsyan
eldeki tek santrafor özellikli oyuncu genç daha ben beğeniyorumNasil o herif? hic izlemedim