Euro 2024 Elemeleri D Grubu H:5 | Türkiye 1-1 Ermenistan | MS | 8 Eylül | TRT 1

Son 4-5 dakikayı izledim. Devamlı top ezen Ünder'i falan oynatmış zaten, izlemeye de gerek yok. Olayın Fener ile alakası yok tabii.

Kuntz out. Apaçık görüldü bu işi yapamayacağı.

Bu milli takım kadrosunun başına angelotti getirsek çok daha fazlası olmaz bana göre ,uçan kaçan fener gibi şişirilmiş bir kadro bu

Kuntzdan önce o rizikci herif gitmeli çünkü tüm oyuncu kararlarını o veriyor kimin oynayacaginada o kadar veriyor belli

İmparator terimi getirin bu gevşek topçular kendine anca o getirir

Allahın cengiziyle hakanı sanki tapulamışlar formayı bir maç bile oyundan aldığını görmedim bu hoca bozuntusunun

Hırvatlar Galler'i yenerse Galler diğer maçları fulleyip bizi 1-0 yense bile ikili averajla çıkıyoruz yanlış hesaplamadıysam. Bizim letonyayı yenmemiz lazım tabii

Galler Hırvatlar dahil fullerse son maç Galler deplasmanında 1 puan lazım. Ermeniler Galler'e yatar gibi biz çıkmayalım diye orası kötü.

Yensek büyük ihtimal iş bitecekti ama yenilmemek iyi oldu

Ciddi bir degisim sart.Bu kadar kotu bir milli takima mudahale olmadigi surece hicbirsey olmaz.

Hakan Çalhanoğlu - Zeki - Merih - Cengiz hiçbir zaman milli takıma beklenen faydayı vermediler. Yurt dışında oynayınca yerleri garanti mi oluyor?

Kadroda doğru düzgün yetenekli oyuncu yok. Bu kadrodan bir şey olmaz, bir iki sene sonra daha bile kotu olur.

Şu ermenilere 5 atmamız gerekirken beraberliği anca kurtarıyoruz yazık

Faröe Adaları’na yenilmiş, Lüksemburg’dan 3 yemiş takımın Ermenistan’la berabere kalması sürpriz değil ama hoca ile onu getirenin hala görevinin başında olması asıl sürpriz

Geri
Üst Alt