Euro 2024 Elemeleri D Grubu H:5 | Türkiye 1-1 Ermenistan | MS | 8 Eylül | TRT 1

Zeki boey'in son maçlarından iyi yaw neyini beğenmediniz? Özkaçar'a kızamam adam stoper bizim apoyu solbeke koymak gibi düşünmek lazım. Cengiz çıkıp, barış sağa, forvete dervişoğlu yada hataylı geçerse gol gelir. Solbeke onur bulut geçsin kazımcan yedekte yok.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cenk hıyarı hangi menajerin torpillisi herif uluslararası çalışıyor

Cenk yerine Kazımcan oynasa R.Carlos gibi olur Orkun çok silik forvette İcardi olsa maç 2-0 devam ediyordu ...

zeki iyi oymuyorken hakan nasıl 1 iyi 1 kötü oluyor renktaş

hakan olmasa top 1 kere bile rakip 3. bölgeyr gitmeyecek

Emre benim görüşüm bu şekilde. Benim Hakan’dan daha önemli beklentilerim varken bunları yapamıyor ve çok net pasif kalıyor 3.bölgede. Zeki ise bir bek olarak kanadı iyi kullanıyor ve defans arkasına koşu atıyor. Allasen takip Ermenistan. Top bizde. Hakan’dan beklentin yan pas geri pas arada da kısa ara paslar ise, futboldan farklı beklentilerimiz var demektir. Hakan hem tecrübe hem pozisyonu hem de kaptanlığı gereği daha iyi işler yapmalı.

Enes Ünal sakat
Cenk Tosun kronik
Arda Güler sakat
Ferdi Kadioglu sakat
Yunus Akgün yok

Kadro da daha kim eksik?

9 no cok sikinti, su Can Uzunu hemen baglamak lazim o cocukdan olacak gibi cok yetenekli.

2.yarı;

Bay-Bertuğ
Kerem-hakan-ismail-yusuf
Onur-çağdaş-merih-zeki

Böyle çıkmak lazım. Bay yerine salih uçan da olabilir ama rakip fazla gelmiyor, presle başkamak lazıö bu şekilde​

Cenk bombok da olsa maçın içine de etse çıkıp bir kelime laf etmem. Milli takım havuzunda sol bek oynayabilen en azından Cenk’ten daha iyi oynayacak 10 tane futbolcu bulabilir misin? Cevap evet. Orada bitiyor işte çocuğun gram suçu yok. Bek oy atacaksan çağları oynatsaydın yada 3lü oyna kanadın birine Mert falan koy. Yusuf sarıyı bile koysan git gel işlerdi orayı.
Stoper adamı, ayağı kazma gibi olan herifi beke koymuş.
Mevcut ilk 11’de bek oynayabilecek adam çağlar. En azından sırıtmaz orta da açar.
Ama bu mal futbol biliyormuş gibi getirildi başımıza.

kupon gelecek ya atamıyoruz.

ermenistan'a karşı da zorlanmazsın ya

Milli maçta "Saldır 8taşım" mı söylendi uzunca bir süre bana mı öyle geldi.

Geri
Üst Alt