- 3 Temmuz 2012
- 133.971
- 80.807
- 5.198
cenk kım amatör kümede mi oynuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saftirik değildir vardır bir alicengiz oyunu komisyon vb.çocuk sol bek bile değil. saftirik hoca sol ayaklı diye koyuyor oraya
yok ya dümdüz avel bizim TD. Türk MT da oynatmasının ne komisyonu olacak, eleman zaten Valencia oyuncusuSaftirik değildir vardır bir alicengiz oyunu komisyon vb.
Bu ne yav 1 tane golcü çıkaramıyoruz ülke olarak. Buraka sövüyorduk onun gibi biri lazım şu an takıma
Naber Emrahım , izliyormusun maçı
Bertuğ olur ama 1 yılı varBu ne yav 1 tane golcü çıkaramıyoruz ülke olarak. Buraka sövüyorduk onun gibi biri lazım şu an takıma
Kerem im şehrime gelmiş. İzlemem miNaber Emrahım , izliyormusun maçı
keşke gs ye alabilsekCAN UZUN derhal milli takima
PotansiyelOha Bertug 5,4m bons ile rennes yapmis, ne yapti da bukadar bons verdiler
Hagi ile bizde öyleydik. Konu bu değil Emre. Ben daha net kilit pas görmedim Hakan’dan ama Kerem iki tane salladı BAY’a. Onu geçtim, şut dahi çekmedi ki bu adam takımdaki ofansif ortasaha 8-10 arası oynuyor. Beklentim bu ve bunları yapmadığı sürece bence iyi oynamıyor. Haaa, pas arası yapıyor, birkaç ince attı ama ortasaha da bir de oyunun yönünü değiştiriyor. Bunları zaten “default” yapmalı ki yapsın bir zahmet. Takımdaki en tecrübeli isim.