Euro 2024 Elemeleri D Grubu H:7 | Hırvatistan 0-1 Türkiye | MS | 12 Ekim | TRT 1

Kadroya bak Hirvatistan en az 3 atmali su takima. Yazik gunah ya vallahi.Su kadroyu yapmak icin yabanci teknik direktor getirmeye gerek yoktu bana deseler ben de boyle sacma sapan kadro yapardım Montella’nin aldigi paranin 10’da 1’ine.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Montella istifa. Evlatcilik yapanlari istemiyoruz. Adaletsiz olanlari istemiyoruz. Go home italian job

Defansda hem Samet hem Cenk ile 3-0 ile maçı bitirip dönerler eve.

Stat'da Imparator Faith Terim Sesleri duyar gibiyim şimdiden

Çağlar Söyüncü sakat mi?
Merih Demiral sakat mi?

Umarım bu adamlarla defanstan paslaşarak çıkmaz yoksa 20 gün önce dediğimi yaşarız

Kadroya bak 6 yeriz net
Fenerde oynayamayan sameti hırvatlara karşı 11 oynatmak nedir

Kenanla bertuğ varken gidip barı alperi forvete koyan da malın önden gidenidir.

Hırvatistan XI: Livakovic, Barisic, Gvardiol, Sutalo, Stanisic, Kovacic, Brozovic, Luka Modric, Pasalic, Brekalo, Musa.

Türkiye XI: Uğurcan, Ferdi, Samet, Abdülkerim, Cenk, İsmail, İrfan Can, Hakan Çalhanoğlu, Salih Özcan, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz

Milli takım havuzunda zaten iyi kadromuz yok yetenek olarak kısıtlı oyuncular varken ,stoper ve sol bekte saçmalamak olmamış

Cenk denen herifi harbi harbi bek oynatırsa bu heriflere boşuna para vermeye gerek yok biri kadroyu yapıp ellerine veriyor demektir.
Adın Montella olup bunu yaparsan hele senden bir bok olmayacağı zamanı gelince maç dahi satacağının da göstergesi olur.

İnanılmaz kötü bi kadro arkadaş kimse uyarmamış mı bunu yapma etme diye. Ulan samet zaten sakattı doğru dürüst top oynamadı kaan ayhan varken o nedir? İlla evlat oynatıcam diyosan demirspordan semih oynasaydı bari. Cenk solbek ise o da rezalet ama apo da solbek olabilir. Forvette de barış yerine ben olsam juveli çocuğu oynatırdım.

Kaan bu kadar iyi oynarken oynayabileceği bölgede ismail denen febeli .Kaan bu kadar iyiken gayette çok iyi oynadığı stoperde febenin bile oynatmadığı samet yuh diyorum ya.Bu maçtan tek beklentim Allah abdülkerim ,kerem ve barışa sakatlık vermesin.

Geri
Üst Alt