Euro 2024 Elemeleri D Grubu H:7 | Hırvatistan 0-1 Türkiye | MS | 12 Ekim | TRT 1

Vincenzo Montella: "Heyecan dorukta ama motivasyonumuz da dorukta. Sonuna kadar istekli olmamız gereken bir maç. Bunun bilincinde sahaya çıkacağız ve göstereceğiz kendimizi."

Vincenzo Montella: "İki kanattan da farklı ataklar geliştireceğiz. Cenk'in farklı özellikleri var. Beni ikna etti. Uluslararası maçlar oynayan bir oyuncu. Uluslararası maçların seviyesi farklıdır. O yüzden böyle bir karar aldım."

Vincenzo Montella: "Dün de söyledim, benim futbola bakışımda, derinliğe koşu atan iyi futbolculara ihtiyacımız var. Kerem ve Barış bunlardan biri. O yüzden böyle bir taktik var. Rakip takımda da iki önemli stoper var. Bizim aslında amacımız onları hızımızla zor anlar yaşatmak"

Kuntz Cenk’i oynattı diye kafa zkenler sessiz

bugün bütün ihaleyi bardakciya yikarlar

dikkatli olmak lazim

cenk mi İSTİFA ET KİMİN TORPİLLİSİ BU

gelsin ahmet bulut milli takımı yönetsin amca yeğen modeli

Abdul ya da Cenk’i niye sol bek oynatiyonuz? Eren’i aldin niye yedek oturuyo da devsirme bek yapiyoruz aklimi kaciracam.Hadi Eren’e guvenemedin (!) Ferdi’yi sol bek yapip sag bek Zeki olarak cikmak nasil akliniza gelmiyo.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Baris guzel sut

eğer barış 9 numaraya evrilirse harika bir golcu olacak.Burak yılmazın bir üst modelı olabilir..

Geri
Üst Alt