- 26 Kasım 2012
- 179.173
- 241.207
- 5.688
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galler ve Hirvatistan'in birer maclari eksik oldugunu gören olmamis belkide.Herkes niye beraberlik yetiyor diyor rtaşlar, yorumcular fln da öyle diyor
Berabere kalsak 7 maç 14 puan yapiyoruz
Galler hırvatistan’ı yense 6 maç 10 puan yapiyor
Hırvatistan’ın 2 maçı kalıyor onları kazansa 16 yapıyor
galler’in 2 maçı kalıyor, son maçları bizle. bizi yenseler, bir de ermenistan maclari var onu yenseler 16 yapıyorlar
Biz 14 puanla 3. oluyoruz
Galler - Hırvatistan macinin sonucuna göre bize galibiyet bile yetmeyebilir
Yorumcuların hepsi yettigini düsünüyor matematiksel olarak ama heriflerin 1 maçı eksik bize göre
okan hoca maca göre mı yapıyormus enteresanMontellanin iyi hoca olup olmadigi bugun belli olur letonya gibi gomulen takimada baris alperle baslarsa kuntz olma yolunda devam eder
Rakip gomulecek tek orta saha full hucumcu ve yaratici oyuncularla oynamali
Cenk hazirsa oynamali karambol golcusu
Teknik kapasitesi yuksek tum oyunculari oynatmali Sametle oynamamali acik alanda etkili hizli stoperleri kullanmali
Kazanan takim bozulmaz derse agziyla kus tutsa hoca degildir
Okan hocam nasil maca gore kadro yapiyorsa oyle olmali
Evet tum derbilerde baris alperi kullandi baska maclarda hic kullanmadi baris alperin acik oynayan kuvvetli takimlara etkili oldugunu biliyorokan hoca maca göre mı yapıyormus enteresan
ben milli takım desteklemiyorum üstat@Feramuz Kayalar birkaç saat evvel konyada idim hava baya yağışlıydı maça gidecen mi
Kontra ataklarla savunma arkasına adam kaçırıp faul ve kart çıkarmaya çalışacaklardır. Samet'lik maç değil.uldrikis sametin üstünden kafayı vuruyor ...
türkiyeli futbolcular
ben milli takım desteklemiyorum üstat
evimde biramı içiyorum şu an
sen ne yapıyorsun buralarda