- 21 Ocak 2010
- 72.520
- 51.014
- 5.003
arda hakan ayni anda olmazTurnuvaya doğru bir aksilik olmazsa buna yakın bir kadro bekliyorum.
Mert / Uğurcan
Zeki - Çağlar - Abdülkerim - Ferdi
İsmail - Salih
Arda - Hakan - Kerem
Enes Ünal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arda hakan ayni anda olmazTurnuvaya doğru bir aksilik olmazsa buna yakın bir kadro bekliyorum.
Mert / Uğurcan
Zeki - Çağlar - Abdülkerim - Ferdi
İsmail - Salih
Arda - Hakan - Kerem
Enes Ünal
Okan hocayı yermek için yazmadım bunu, Montella ile bir bağ kurmuş gibi geliyor. Bizim kapalı savunmalara karşı oynamamız, seyirci baskısı vs. bunlara kesinlikle katılıyorum.Gs ye karşı herkes kapalı oynuyor kardeşim. Yıllardır Sürüyle hücumcu aldık anadoludan, sadece Kerem adapte olabildi. Oda birçok maç yoğun eleştiri yedi.
Okan, Vedat Muruqi gibi 3.sinif hantal bir forveti avrupa çapı oyuncu yapmış. Yunus un bizde Oluru olsa kesinlikle takımda tutulurdu.
almanya ha
![]()

Biz ikinci oluyoruz galler birincigrubu 3 takim'da 16 puanla bitirebilir, o durumda ne oluyor? Sonucta galler'le daha oynamadi milli takim, eger 3lü averaj devreye giriyorsa, daha kesinlik kazananin bi durum yok, ama her yerde katildigimiz yazdigina göre gözden kacirdigim bisey var.
aydinlatacak biri var mi?
Oyuncu değil derleryusuf sarı ekibimize kazandırılmalı
Dostum, dün gece 85 milyon kişi boşuna sevinmedikgrubu 3 takim'da 16 puanla bitirebilir, o durumda ne oluyor? Sonucta galler'le daha oynamadi milli takim, eger 3lü averaj devreye giriyorsa, daha kesinlik kazananin bi durum yok, ama her yerde katildigimiz yazdigina göre gözden kacirdigim bisey var.
aydinlatacak biri var mi?
Ingiltere haricinde 2 - 3 arasinda fazla fark yok.Son durum böyle alttada torba ihtimallerinin yüzdeleri var.
![]()
![]()
Isviçre’li lavuklara elenmiştikÜstünde bu logonun olduğu Türkiye nevresim takımı vardı bende o zamanlar. Bizim eşekler turnuvaya katılamayınca fiyatını düşünmüşler iyice, annem de evdeki her yatak için almış bir tane![]()