Euro 2024 Elemeleri D Grubu H:8 | Türkiye 4-0 Letonya | MS | 15 Ekim | TRT 1

Bu kadar baskılı oyunu çoktandır görmemiştim.

Çok gol kaçırıyoruz. Topu kaleye sokacak bir santraforumuz olsa çok rahat maç olurdu.

Aynen oyle iste bunu yapan tek hocada Terimide kendisini cok sevmesemde hakkini yemem su maca cift forvet cikmayip ismail salih ozcan cenk ozakacar oynatan hocadan uzun vadede hayir gelmez
yüksek özcan calhan özkacar dörtlüsü üretime pek yardimci olmuyor.
montella ilk yariyi cöpe atti. bertug ve sol bek hamlesi sart

Kim neyi tasiyor? Letonya gibi dandik bir takıma karşı 5 tane gol mu kaçırmak taşımak ??

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Takımda 3 tane Galatasaraylı var ve bütün tehlikeli pozisyonlar bizden çıkıyor. Apo bile stoper hâliyle direği nişanladı, Ferdi ve İsmail'in şutlar Yozgat'a gitti.

takım sol beksiz oynuyor

montella adamsan sol beke cıkma dersın her top solda kereme atılmalıdır

Su Macta Cenk Tosun saglamsa hersekilde oynar elindeki tek forvet gibi forvet
Salih ozcan oynar yeterli Irfancan hersekil oynar hatta ikinci forvete Akbabayi bile oynatirim Cenk hazir degilse Kenan Yildizida oynatirim Bertuguda

Su macta 4 lu oynamak bile agir sacma zaten sol bekin yok adamlar kaleye gelemiyor tek kale tenis maci forvetin yok tum orta sahalarin nerdeyse defansif

Hakanida saymiyorum milli takimda her zamanki gibi les Akbaba bilr ceza sahasini karistirir Hoca dedigin su maca ozel kadro cikarir

O topu kerem gibi o kalabalıkta o şekilde önüne alacak topçu yok dünyada

Su Macta Cenk Tosun saglamsa hersekilde oynar elindeki tek forvet gibi forvet
Salih ozcan oynar yeterli Irfancan hersekil oynar hatta ikinci forvete Akbabayi bile oynatirim Cenk hazir degilse Kenan Yildizida oynatirim Bertuguda

Su macta 4 lu oynamak bile agir sacma zaten sol bekin yok adamlar kaleye gelemiyor tek kale tenis maci forvetin yok tum orta sahalarin nerdeyse defansif

Hakanida saymiyorum milli takimda her zamanki gibi les Akbaba bilr ceza sahasini karistirir Hoca dedigin su maca ozel kadro cikarir
cenk tosunun yapabilecegi herşeyi barıs yaptı

Ferdi sağ bekte olmuyo bu adamın olayı içeri katedip ekstra orta saha gibi oynayabilmesi sağda yapamıyo onu.Sol bekteki arkadaşı zaten anlamadım kimin torpiliyle milli takımda acaba?Barış Alperin bu tip maçlarda iş yapma ihtimali yok o da yanlış tercih

O topu kerem gibi o kalabalıkta o şekilde önüne alacak topçu yok dünyada
Su maca en uygun iki oyuncu kerem ve ferdi ferdi bugun cok kotu oynuyor

Ama oyuncu profilleri adam gecen dripling yapan oyuncular yunusta bu tip oyuncu zaten yunus ve kerem cok etkili bunu bilmek icin bir letonya maci izlemek yeterli

Geri
Üst Alt