Euro 2024 Elemeleri D Grubu H:8 | Türkiye 4-0 Letonya | MS | 15 Ekim | TRT 1

futbolcularımızı bu mt için heba etmeyelim

Barış’ın pasıyla başlayan Yunus’un sayılmayan golü, Abdülkerim’in direkten dönen kafası, Yunus’un pasında ceza sahasında topla buluşup mükemmel bir hareketle rakibi ekarte eden Kerem’in kaleci tarafından kurtarılan şutu.
Her pozisyonun içinde Galatasaraylılar var

Full kapanan takıma karşı beklerden katkı almamız lazım ama doğru dürüst katkı alamıyoruz Cenk Özkaçar ve Ferdi kötü. Montella Rıdvan ver Orkun'u kadroya almamış büyük yanlış bence. Ortalarda etkili olduğu için Bertuğ girebilir. Duran toplarda en etkili oyuncularımızdan Kaan bence girmeli. ortaya İrfan Can'ı alırdım bir de İsmail yerine.

Oyunu beğendim bu arada.Çift sert 6yla oynamak mantıklı dönen topların çoğu bizde kalıyo.

Sözcan yerine bertug baslamaliydi 45 dk cope gitti

Sol beke koy Kazımcan'ı. Çok Galatasaraylı olur diye korkmayın, milli takım her başarısını Galatasaraylı çoğunluk ile kazandı.

Salih veya ismael yerine 1 ofansif oyuncu oynamalıydı

Bertuğ ile çift forvet ya da irfan 10 no

Ferdinin milli takımda olmaması lazım, emre mor da aynı şekilde, tek kelime Türkçe bilmiyorlar, ne işleri var?

Ferdi sol bek oynaması lazımdı kerem ile sol taraf felç maçta.Cenk tosun varken cenk forvet oynar bu tür maçlarda.

Maci izleyemiyorum da su.milli takimla sehir sehir gezme fantazisini kim cikarttiysa son bulsun artik ya ingiltere vb ulkelerin baskentten baska yerde oynadiginoli gorduguzmu sacma sapan isler gerci neyi dogru yapiyorki bunlar

yobaz olmanin geregini yerine getirdiler sadece
Hayırdır medeniyetin temel kurallarını mı yazdın da ahkam kesiyorsun ?

Gittiğimiz her yerde milli marşımız ıslıklanırken gram ağzınızı açmazsınız Mesele Konya oldu mu da hemen bi yobaz yaftalaması..

Ben konyalıyım buyur gel yobaz konya ya gezdirelim anlarsın medeniyet ne

Sol hiç işlemiyor. Ferdi sola, Zeki sağ beke.

Hakan’da konu milli takım olunca ölü yaprağı misali yav. Inter’de penaltı gibi nokta atışı duran top kullanan adam bizde afallıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aklın yolu bir. Cenk' i solbek oynatmaktan daha kötü fikir yok bu takım için...Rıdvan da oynardı şu maçta...Kazımcan bir süre ortada görünmese daha iyi, bizde çok kötüyken MT saçma olur...

Geri
Üst Alt