- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
YokBu maç buram buram X kokuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YokBu maç buram buram X kokuyor
Katiliyorum Suat Abi keşke ilk maç Portekiz veya Çekya maci olsaydı diyorum-bu mac ozelinde ideal 11 kimler den olusura dair - bilinmezlik hakim,..
malesef.
.
ferdi cok yazildi 11lere,ozellikle sol beke.
kondisyonu, form durumu ne durum da .
stoper de kaan baslamasini cogu kisi istiyor.
keza,merkez orta saha da son iki macta izledigim orkun,salih pek umut vermedi,
ucgenin gercek halkasi bir tek hakan burada garanti karsilik bulacagin efekt .
ismail yetisecek mi, hazir olursa, form ne durum da, kondisyon ne durum da.
ufak ayrilik bile oyuncuyu geri goturur. futbol oynayanlar buna asinadir elbet.
farkli tipoloji olsa da, okay sezon boyu istikrarli oynamis, hazir,diri ve tecrubeli oyuncu bu bolge adina. hocanin secimi kim olur bu muallak da. kaan dusunulurdu, sayet stoper ve kanat bek de oynamazsa-merkez orta saha da gorebiliriz bi ihtimal.
yaratici hibrid ofans oyuncularinin cok olmasi bir avantaj, ancak ayni zamanda da dezavantaj. kenan, baris,kerem, uclusun de aklim da soru isareti bulunmuyor.
arda 11 cikarsa, kac dakika kondisyon sunabilir(mac eksigi bariz bir oyuncu,malesef) , bu olayin takim defansina ne derece dezavantaj yapabilir, gibi gibi nuanslar soru isareti. uyum da ayri problem olur gibi ozellikle sistemi guclu grubumuzdaki portekiz,cekya ozelinde .
yunus'un klasik duzen den ziyade hibrid kontra icin ideal oldugunu dusunuyorum. buna dair ideal mac kurgumuz ve versus takimlar grupta var mi.
son izledigim portekiz bu baglam da dogru versus, hibrid kontrali cikis yunus vsvs .
bu mac ozelinde cenk oynamali mi. >> gurculer sayet kapanirsa planina dair .
yoksa klasik 460 ve acilimi bazli varyasyonlar mi gorecegiz . . .
maca daha sure var. farkli ideal 11ler ve isimler ile ortaya bir sentez cikarip kafam da oynuyorum maci . henuz net 11imi cikaramadim.
- bu maci mutlak kazanmaliyiz grup dan cikmak istiyorsak.
saygi ve selamlar.
Ismail ve Ferdi bu macta yokmus. Hamit dedi.