Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmamız gereken yerde olacağız
İlgilenmiyorumTürkiyeliler - Gürcistan macı nolur
Mert
Zeki Samet Apo Ferdi
iso Hakan
Barış Orkun Kenan
Cenk
sakatlık var mı kontrol etmeden yazdım.
ideal bu. Cenk'i sevdiğimden değil ama orada orijin bi forvet lazım ve top tutacak birine de ihtiyaç var bence.
Samet hoca takıntısı.
Katiliyorum Suat Abi keşke ilk maç *Portekiz veya *Çekya maci olsaydı diyorum
Ismail ve Ferdi bu macta yokmus. Hamit dedi.
-> bizim gs sozlukt de - ne dediler basliginda- sunlari eklemis bir renkdas ->Nerde dedi
Ozan nin sakatligi cok kötü oldu yav, Caglar da yok, en azindan merih ve samet copden daha iyidi.
Gencleri oynatirdim, rezil oluyosak genclerle olalim, Can Uzunu nasil almadi aklim hala almiyor.
———Kenan———
-Baris-Orkun-Arda-
—-Kaan-Hakan-—
Mert-Abdül-Allaha emanet-Zeki
————Mert————
Mert
Zeki Kaan Abdulkerim Müldür
Salih Hakan
Baris Orkun Kerem
Cenk
Kenan ve arda’yi ilk macta hamle oyuncusu olarak kullanmaliyiz
katiliyorum abi Gürcistan maçını geçersek önümüz açılır ama korkarım ki Prag‘ın bize yaşattığını Çekler Milli takımımıza yaşatabilir. Fiziksel anlamda takimlarimiz genelde dökülüyor e gruba bakiyorsun gürcüler fizikli çekler fizikli portekizliler hem teknik hem fizikli takımın yarısı Premier liginde oynayan bir takım. Ki 2008 döneminde bile aslında bu o kadar ballı bir şekilde çıktık ki 40 yılda bir denk gelir öylesikemalcim, 2008 donemi gibi bir dejavu yasar miyiz , bilemiyorum , o donemi hatirlarsan , dar bir kadro ve finaller devam ederken ust uste sakat vermemiz ve cezalilar derken ust turlari yarim yamalak kadrolarla oynadik. o donemki kadro kurulumun da peak donemlerini yasayan nihat, tuncay,hamit, ligden nobetci golcu semih,bizden arda nin damga vurmasi, dm bolgesin de istikrarli ismin olmasi ile sona kadar gittik.
bu finallerde ise ; ,daha maclar baslamadan - eksiklerimiz disinda, formda bir genel kadroyla gelmedik finallere . portekiz'i son hazirlik macin da gayet iyi buldum. < -ronaldo simdiden last dance moduna girdim der gibi bir kafa da .
cekya da iyi bir hoca basa geldi. takimi tekrar milli takim ruhu etrafina topladi.
son izledigim 2 hazirlik macin da performanslarini olumlu buldum. bizle kora kr bir mac olur tipki 2008 gibi bir 90 dakika .
her halukar da - ilk maci mutlak kazanmaliyiiz .
-> bizim gs sozlukt de - ne dediler basliginda- sunlari eklemis bir renkdas ->
"irfan can için son ana kadar bekleyeceğiz. oynayabilirse 3. maç içinde oynamasını istiyoruz"
"ferdi'nin oynaması için ilk maç olmasa bile 2., 3. maçlar var"
"ismail yüksek'in belki yetişme durumu var"
"çağlar kadrodan çıkarıldı"
milli takım teknik veya idari sorumlularının söylemleri.
katiliyorum abi Gürcistan maçını geçersek önümüz açılır ama korkarım ki Prag‘ın bize yaşattığını Çekler Milli takımımıza yaşatabilir. Fiziksel anlamda takimlarimiz genelde dökülüyor e gruba bakiyorsun gürcüler fizikli çekler fizikli portekizliler hem teknik hem fizikli takımın yarısı Premier liginde oynayan bir takım. Ki 2008 döneminde bile aslında bu o kadar ballı bir şekilde çıktık ki 40 yılda bir denk gelir öylesipek umudum yok ama ilk maçtan belli olur bizim gidişatımız
Mikautadze var Ligue 1'de 15 golü mü ne olmalı.gürcistan nasıl takım acaba
kvara dışında tehlikeli oyuncuları var mı
bu arada aktürkoğlu vs kvara kapışması güzel olur
Arda balon değil.FBJK şikecileri Milli Takım başarısız olsun istiyor. Montella hocamıza güvenimiz tam. Arda ve balon Semih'i kadroya almaz umarım.