EURO 2024 F Grubu M:1 | Türkiye 3-1 Gürcistan | MS | 18 Haziran | TRT 1

Hakan Calhanoglu’nun futbolu terazi gibi.Teraziye agirligi koyunca bi tarafa tam coker ya Hakan’in İnter performansi ne kadar iyiyse milli takim performansi da o kadar kotu.Su performansi İnterde gosterse sezon boyu forma goremez herif.
Orkun da hayal kirikligi su ana kadar.Ofsayt olan 2. Golde bombos pozisyonda topu kaleye gonderse belki su an farkli bi mac izleyecektik.On alanda yapilan baskida biseyler yapti ama topu olumlu kullanamiyo hic.
2. Yariya baslarken Ferdi(Zeki degisikligi)-Orkun-Hakan cikarip İsmail ya da Salih’i alir Arda’yi 10 numaraya ceker Cenk’i forvete atip Baris’i sag one çekerdim.Biseyler yapmak lazim on alanda cok tikaniyo takim.Ayrica rakibi bozup top kapacak adamimiz yok Kaan dışında.Yedigimiz golde geri çekilmekten baska hic bi sey yapmadik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda nasıl 11 oynayacak realde onu düşündüm ,o takımda herkes hızlı ve tempolu.ligin son maçlarında oynamaya benzemiyo 11 oynamak
lan yok ne ilk 11'i 3 sene bir yerlerde pişmeli, sezonun sonunda pr için 3-5 maç oynatıp gol attırırlar bizim mal tayfa orgazm olur.
Bu çocuk böyle gelişemez, acil bir şekilde kendisi kiraya gitmek istemeli. Ş.ligine giden bir takım olursa iyi olur. Madrid ona göre değil tek topla kontra oynayan takım Madrid.

Orta saha kurgusu komple hatalı. Kenar oyuncularımız Arda ve Kenan da mücadeleci koşan adamlar değil. Ben olsam şu kadroya İsmail Yüksek yoksa eğer mutlaka Berkan alırım şart oğlu şart öyle mücadeleci bir adam.

Adamlar en sakat final paylarını ferdinin ondan yaptilar alternatifini yok sıkıntı

Ilk devre itibariyle samet utandirdi beni. Bravo!
Bence göz boyadı on alan presi ne zaman kirsa gurculer Samet geride beklediği için hep boşluk oluştu geri geri kaçtı 50 metre takim geri koştu

Bir kere aponun kanadından dripling atıp top tasimadilar iyi bir stoper olup orta sahaya cikabilseydi bir tane geçiş hücumu yemezdik önde oynuyorsan Samet gibi stoper top keser gibi görünür ama takımı elli kere geri kosturur

Orta saha kurgusu komple hatalı. Kenar oyuncularımız Arda ve Kenan da mücadeleci koşan adamlar değil. Ben olsam şu kadroya İsmail Yüksek yoksa eğer mutlaka Berkan alırım şart oğlu şart öyle mücadeleci bir adam.
Ayrıca barışa çok uzak oynuyorlar barış tek kalıyor resmen

Geri
Üst Alt