EURO 2024 F Grubu M:2 | Türkiye 0-3 Portekiz | MS | 22 Haziran | TRT 1

Kötü oynadık diyeceğim de Gürcistan maçında da böyle hatalar yaptık.

Orta üçlü top almadığı sürece daha gol yeriz. Hakan Orkun Kaan üçlüsü birbirinin aynısı. İşin ilgin tarafı defans da yapamıyorlar.

Orta saha olmayınca defans pert. 2.golde Samet kadar Altay da hatalı. Samet bakıyor kaleciye yerinde ezbere atıyor, Altay da ezbere çıkıyor. Bir konuş ben de de bırak de

Bir kaleci önündeki adamla konuşmaz mı lan bana bırak diye bağırmaz mı ya. Beynim ağrıyor resmen

Samete filan kızmaya gerek yok ,gürcü maçındaki yanlislardan ders alınsa eğer bu maça daha farklı bir kadro.ce kalabalık ortasaha ile çıkardı o maçta bireysel çabalara atılan gollerle kıçın kalkarsa sonuç bu olur

Orkun ve Yunus zayıf halkalar demiştim. Gerçi iyi adam da söyleyemiyoruz. Orkun-Arda, Yunus-Kenan, Barış sağ kanat ile bir şeyler olur belki.

Yunus, Orkun, Hakan çıkmalı, Kenan, Arda, İsmail girmeli. Takımın ciddi bir şoklamaya ihtiyacı var.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem, Kaan iyi. Bay kanata geçmeli, santraforda istediği topları alamıyor. Orkun- Yunus çıkmalı Kenan ve Cenk veya en uçta oynayacak biri girmeli, Barış sağ kanata geçmeli.

bizim medyamızda gerizekalı

gürcistan (turnuva ilk kez katılıyor) zorladı ama 3-1 olunca hohoooooovv kral muhabbeti oldu...

yapıcı eleştiri yokki kimsede - karman çorman işler hep.

Halı sahaya adam toplar gibi takım toplamış Montella. 2 tane birbirini tamamlayan adam yok.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Kerem ve zeki disinda cok kötüyüz

Zeki enteresan bir sekilde leao’yu durdurdu beni yaniltti

Kerem zaten bildigimiz kerem takimin aksiyon icinde cabalayan tek ismi

ne konuşursak konuşalım ortasaha yok bu hem hüzüm oyuncularını hemde defans oyuncularını kötü etkilyor. takım ikiye bölünmüş gibi defans ve forvet şeklinde bununda tek sorumlusu montelladır

Geri
Üst Alt