EURO 2024 F Grubu M:2 | Türkiye 0-3 Portekiz | MS | 22 Haziran | TRT 1

Aslında maç hala çevrilebilir. Portekiz gördüğüm en kötü Portekiz. Adamlar hiç bir şey yapmadan 2/0 yaptı. 1.golün asistini Orkun yaptı ikinci golü direkt biz attık zaten.

Hemen yarın sağ kanat indiririm mesela

Ziyech e güvenip yola çıkılmaz yunus Anadolu topçusu maalesef İngiltere hiçbir şey katmamış kendisine

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu kadar özgüvensiz olunmaz korkudan yıkılıyor sanki

Biz galatasarayda 2 senedir neden isyan ediyoruz ortasahamiz yok diye çok geçiş yiyoruz diye ,futbolda ortasahani sağlama almazsan gerisinin önemi yok

İki gündür fb medyası oyuncularımız üzerinden hocaya sallıyor. Milli takımı bile algılarına alet ettiler.

ya düşünüyorum bizim ligde Samet , orkun yerine falan banko rahat oynayacak adamlar vardır ya ... uyuz oldum.

1 sezon forma giymeyn altay yerinede kaleci vardır bu arada...

Samet dışarı Arda içeri Kaan stopere.
Arda 10 no
Salih içeri Orkun dışarı
Cenk içeri Yunus dışarı Barış sağ kanata

Zeki—Kaan—Apo—Ferdi
——-Hakan—-Salih—-
Barış——-Arda——Kerem
——-——Cenk———

Bu arada bu Ferdiye 4 milyondan fazla veren Avrupa kulüplerinin beynine attırayım. Savunmada sıfır. İlk golde vuran adama gitmiş olması lazım kenarda mal gibi bakıyor.

Kerem ve zeki disinda cok kötüyüz

Zeki enteresan bir sekilde leao’yu durdurdu beni yaniltti

Kerem zaten bildigimiz kerem takimin aksiyon icinde cabalayan tek ismi
Ordan fazla gelmiyorlar ki. Bir tane saçma çalım yedi leaodan. Sağ taraf otoban oldu

Bizim oyuncular toxic etki altında. Her hata yapan suçlayacak adam arayışında. Yerli teknik adam olsa böyle rahat toxicleşemezler. Hakem Portekiz sempatizanı gibi yönetiyor. Alıştık millet olarak. Şimdi maç kazanılır kaybedilir de, ekşiyi bi görseniz resmen Galatasaray oyuncuları fazla diye kudurmuş ve Portekiz i destekleyen hainler çılgın atmakta şuan. O kadar iğrenç, rezil bir güruh ki bunlar, Barış gol atsa sevinmeyecek, bunlar artık kafayı YEMİŞLER. Yazıklar olsun bunlar gibi insanlarla yaşamak zorundayız işte. Milli takımın maç kaybetme hakkı var ama o ikinci golü biz ortaokulda mahalle maçında yemedik ya.
O ikinci golu yediren iki adam da fbli isin ilginci :)

Geri
Üst Alt