EURO 2024 F Grubu M:2 | Türkiye 0-3 Portekiz | MS | 22 Haziran | TRT 1

Güzel maç olur. Yenersek grubu birinci bitirebiliriz. Pili bitmiş Ronaldo nun sorun olacağını sanmam. Ama yine de dikkat etmek lazım.

Aslinda Hirvatistan'a karsi oynadigimiz gibi oynarsak yeneriz. Savunma ve özellikle ortasaha cok iyi olmali. Ismail gelsin de Bruno'nun üzerine salalim.

---------------------Mert----------------------

Mert---------Samet------Apo-----------Ferdi

--------------------Ismail----------------------

------------Kaan------------Hakan------------

BAY-----------------Arda------------------Kerem

Sahte 9 Arda. BAY kenarda daha iyi. Degisimli oynasinlar. Kerem de hiziyla ve kosulariyla yine 100% pozisyon bulur (ve insallah bitirir).

Cumartesi günü Polonyalı çocukluk arkadaşımın düğünü var tam maç saatinde.

Çocuk o kadar nazik o kadar düşünceli ki, istersen mekanda yan odada falan sana televizyon ayarlatabilirim maçı izleyebilmen için dedi. O kadar düğün hazırlığında düğün stresinde falan beni düşünmesi çok hoşuma gitti.

3-3 bitmesine raziyim. Yeter ki güzel bir mac izletsinler bizlere.

Cumartesi günü Polonyalı çocukluk arkadaşımın düğünü var tam maç saatinde.

Çocuk o kadar nazik o kadar düşünceli ki, istersen mekanda yan odada falan sana televizyon ayarlatabilirim maçı izleyebilmen için dedi. O kadar düğün hazırlığında düğün stresinde falan beni düşünmesi çok hoşuma gitti.
Benim de arnavut arkadasimin dügünü var masa altinda telefondan bakarsan belani ... dedi

Günok
Zeki Samet Apo Ferdi
Hakan İso Kaan
Barış Kenan Kero

dünya bizi övüyor feci gaza geldik portekiz maçında fena sıçış geliyor
Övülme durumundan ziyade dün Gürcülere sunduğumuz boşlukları ve tanıdımız fırsatları benzer şekilde Portekiz'e de altın tepside buyurursak ilk yarıdan 3 tane yeriz neye uğradığımızı bile anlamadan.

gene abartıyoruz... biraz bakıyorum yayınlara , yarı finalist olduk bir anda herkesin gözünde.

alt tarafı gürcistanı yendik - adamların ilk katılımı falan , daha deneyimsizler 1 adamları vardı beraberlik getiriyordu az kalsın zaten.

zaafların üstünde durmak lazım-sonraki maç bizim için kırılma anı gibi maç.

rehavette 3 tane çakar portekiz bzie.

Kanattan gelip ortaya atılan her top tehlike oluyor. Buraya çözüm bulsun montella

eşit puan olunca aradaki maç mı öncelik burda - averaj mı

averaj ise portekiz maçında yenilmemek - yenilirsende tek farkla yenilmek çok önemli olur he

dünkü maçtan aldığımız +2 averaj inanılmaz - Kerem o konuda çok önemli iş yaptı maç sonunda

Geri
Üst Alt