- 3 Haziran 2015
- 53.816
- 61.797
- 3.963
Lider olamazsak:
Biz ikinci oluruz ama Hollanda ile eslesiriz gibime geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lider olamazsak:
Benim de arnavut arkadasimin dügünü var masa altinda telefondan bakarsan belani ... dediCumartesi günü Polonyalı çocukluk arkadaşımın düğünü var tam maç saatinde.
Çocuk o kadar nazik o kadar düşünceli ki, istersen mekanda yan odada falan sana televizyon ayarlatabilirim maçı izleyebilmen için dedi. O kadar düğün hazırlığında düğün stresinde falan beni düşünmesi çok hoşuma gitti.
Dikkatli ol Kemal'ım, Arnavutlarla şaka olmaz.Benim de arnavut arkadasimin dügünü var masa altinda telefondan bakarsan belani ... dedi
Kına yakarsındünya bizi övüyor feci gaza geldik portekiz maçında fena sıçış geliyor
Övülme durumundan ziyade dün Gürcülere sunduğumuz boşlukları ve tanıdımız fırsatları benzer şekilde Portekiz'e de altın tepside buyurursak ilk yarıdan 3 tane yeriz neye uğradığımızı bile anlamadan.dünya bizi övüyor feci gaza geldik portekiz maçında fena sıçış geliyor
sana bu mesajı yazmaya iten info nedirKına yakarsın
Arda gol atınca uzulmensana bu mesajı yazmaya iten info nedir
zortingen bir infoymuşArda gol atınca uzulmen
Bu takıma 3 atıp 5 sayarlarKerem Kenan Barış
Arda
Hakan Kaan
Ferdi Abdülkerim Samet Zeki
Mert
Fenerde kalsa sözleşme falan uzatsa bu yaz 40 50ye gitse daha mı iyi olurdu furk. Bu çocuğu sevmek lazım hakkediyorzortingen bir infoymuş