EURO 2024 F Grubu M:2 | Türkiye 0-3 Portekiz | MS | 22 Haziran | TRT 1

Fenerde kalsa sözleşme falan uzatsa bu yaz 40 50ye gitse daha mı iyi olurdu furk. Bu çocuğu sevmek lazım hakkediyor
niye sevme zorunluluğu var ki anlamadım ahberd, arda osursa sosyal medya ablukaya alınıyor itici oldu iyice fblilerin tavırları zaten tiksindirici ee sebep sonuç. Tinerciler mesala şimdi aynısı Semih'e yapıyor onda da tiksinti oluştu. Lağım çukuru bjk ve fb sosyal medyasına bir gsli olarak destek atmaya gerek yok. Arda gol attı diye üzülmem bu arada sadece foruma yansıtış şeklim farklı o da troll tarzım. Yoksa elin veledine kurulmadım.

eşit puan olunca aradaki maç mı öncelik burda - averaj mı

averaj ise portekiz maçında yenilmemek - yenilirsende tek farkla yenilmek çok önemli olur he

dünkü maçtan aldığımız +2 averaj inanılmaz - Kerem o konuda çok önemli iş yaptı maç sonunda
Yalnız orda asıl işi Orkun yapmış. Topu çalmış. Yeni farkettim

niye sevme zorunluluğu var ki anlamadım ahberd, arda osursa sosyal medya ablukaya alınıyor itici oldu iyice fblilerin tavırları zaten tiksindirici ee sebep sonuç. Tinerciler mesala şimdi aynısı Semih'e yapıyor onda da tiksinti oluştu. Lağım çukuru bjk ve fb sosyal medyasına bir gsli olarak destek atmaya gerek yok. Arda gol attı diye üzülmem bu arada sadece foruma yansıtış şeklim farklı o da troll tarzım. Yoksa elin veledine kurulmadım.
Seni Arda ile barıştırmak lazim

maçın kilit adamı BAY olacak

42 yaşında Pepe'yi emekli ederek golünü yazacaktır şu maç.

defansı halletmemiz lazım portekiz defansını bir şekil delerizde - defansımız krımızı alarm bu maç özelinde

eşit puan olunca aradaki maç mı öncelik burda - averaj mı

averaj ise portekiz maçında yenilmemek - yenilirsende tek farkla yenilmek çok önemli olur he

dünkü maçtan aldığımız +2 averaj inanılmaz - Kerem o konuda çok önemli iş yaptı maç sonunda
1-aralarindaki mac sonucu
2-averaj

1-aralarindaki mac sonucu
2-toplam puan
3-averaj
tmm o zaman olayımz bu maçı yenilmemek.

yenemiyorsan yenilmemek diyeyim daha doğru. BAY emekli pepeyi ezmeli 2 3 net poizyon bulmalı düşüncesindeyim.

dikine derin top işi Arda'da

Dün ilk 11'in disinda kalan oyunculara baktigimiz zaman Ismail oynayacak düzeyde olmazsa bir tek Kerem kaliyor opsiyon olarak. Ayni 11'le cikabiliriz.

İddia: Mehmet Büyükekşi, Montella’ya TFF kasasından Rolex saat hediye etti

Portekiz yenilmicek takım değil ya ama iyi takım savunması yapmamız lazım. Gol atarız bi şekilde. Hırvatistan maçı gibi oynarsak yenebiliriz. İsmail Yüksek kritik oyuncu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt