Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.812
- 22.656
- 2.933
Bugün fnerlileride yeneceğiz nasıl ağlıyorlar hakaten hepsi pskilojik vaka! Ezik doğdular ezik ölecekler…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav bi….Rıza Çalımbay: "Montella haksızlık yapıyor. Her antrenörün kendine göre bir düşüncesi vardır ki oyuncusunu da bu şekilde bilir. Fakat ben Semih Kılıçsoy ile çalıştım ve bana göre Semih'in oynaması gerekiyor. Şu anda baktığınızda da forvet hattında Semih'ten daha yetenekli bir isim yok"
Şu an Fb ve Bjk'lilerin bir kısmı ilk 11'de 5 Gs'li var diye Portekiz'in fark atmasını istemiyorsa neyim.
Bu maç kazanılırsa sadece Portekiz'i değil aynı zamanda ülke içindeki bir takım zerzavatı da yenmiş olacağız.
ya rıza hoca bi git...Aglamaya baslamislar yine.
Rıza Çalımbay: "Montella haksızlık yapıyor. Her antrenörün kendine göre bir düşüncesi vardır ki oyuncusunu da bu şekilde bilir. Fakat ben Semih Kılıçsoy ile çalıştım ve bana göre Semih'in oynaması gerekiyor. Şu anda baktığınızda da forvet hattında Semih'ten daha yetenekli bir isim yok"
lan dingil! kulüp hocası bile Semih i fiziken yetersiz bulup forvet istiyor. Ne ağlak dalkavuklarsınız sizAglamaya baslamislar yine.
Rıza Çalımbay: "Montella haksızlık yapıyor. Her antrenörün kendine göre bir düşüncesi vardır ki oyuncusunu da bu şekilde bilir. Fakat ben Semih Kılıçsoy ile çalıştım ve bana göre Semih'in oynaması gerekiyor. Şu anda baktığınızda da forvet hattında Semih'ten daha yetenekli bir isim yok"
Onlar boca etse ancak içlerinde patlar..Febeşliler kudurmuş Gs lobisi oyuncuların önünü kesiyormuş hahahaj)
Milli takımın mağlubiyetini istiyor hainler. Tüm kötü enerjilerini takıma boca ettiler.
Aglamaya baslamislar yine.
Cenk'i bile Semih'ten önce yazarımAglamaya baslamislar yine.
sizene kardeşim
adam milli takım teknik direktörü
kimin oynayacağına o karar verir
adam olaydın da sen milli takım tdü olaydın madem
rıza !