EURO 2024 F Grubu M:2 | Türkiye 0-3 Portekiz | MS | 22 Haziran | TRT 1

Bugün fnerlileride yeneceğiz nasıl ağlıyorlar hakaten hepsi pskilojik vaka! Ezik doğdular ezik ölecekler…

Rıza Çalımbay: "Montella haksızlık yapıyor. Her antrenörün kendine göre bir düşüncesi vardır ki oyuncusunu da bu şekilde bilir. Fakat ben Semih Kılıçsoy ile çalıştım ve bana göre Semih'in oynaması gerekiyor. Şu anda baktığınızda da forvet hattında Semih'ten daha yetenekli bir isim yok"
Yav bi….

Şu an Fb ve Bjk'lilerin bir kısmı ilk 11'de 5 Gs'li var diye Portekiz'in fark atmasını istemiyorsa neyim.

Bu maç kazanılırsa sadece Portekiz'i değil aynı zamanda ülke içindeki bir takım zerzavatı da yenmiş olacağız.

bu ülkenin insanı hastalıklı

eminim ki 5 başka takımlı olsaydı sa roller değişirdi

haklı çıkmak için dünya yakarlar milli takım hatta kendi takımları ne ki

Aglamaya baslamislar yine.

Rıza Çalımbay: "Montella haksızlık yapıyor. Her antrenörün kendine göre bir düşüncesi vardır ki oyuncusunu da bu şekilde bilir. Fakat ben Semih Kılıçsoy ile çalıştım ve bana göre Semih'in oynaması gerekiyor. Şu anda baktığınızda da forvet hattında Semih'ten daha yetenekli bir isim yok"
ya rıza hoca bi git...

lan dingil! kulüp hocası bile Semih i fiziken yetersiz bulup forvet istiyor. Ne ağlak dalkavuklarsınız siz

ahlaksız utanmaz kendi oynattı sanki

sizene kardeşim
adam milli takım teknik direktörü
kimin oynayacağına o karar verir

adam olaydın da sen milli takım tdü olaydın madem
rıza !

Cenk'i bile Semih'ten önce yazarım

Sosyal medyada Montella'nin Galatasaray tarafindan fonlandigini yaziyorlar bunlar da gercekten beyin yok. Neymis, Galatasarayli oyuncularin degerleri yukselsin diye onlara forma sansi veriyormus bizde Montella ile anlasma yapmasiz bu sekilde.

Bu herifler niye boyle lan. :red:

Bu beyinsiz kuşlar hiç adam olmaz ya montella babamızın oğlu mu niye bizimkileri kollasın yorgunluk sakatlık böyle olmuş adam değiller yenilelim diyorlar vatansız itler inş yunus barış gol atar da görürüm bu ezikleri

Tanrı Gsli topcularimizi korusun. Maç sonu çok saldırabilirler Belinize kuvvet aslanlarim onlara bu fırsatı vermeyin

Geri
Üst Alt