Sıddık Saraylı
10 Numara!
Özür dilerim haddimi aştım renktaş..Napalim mk kazanip yemeyelimmi?
Burdaki gecim kolay mi saniyorsunuz anlamadim ki?
Burdaki hayati okadar şatafatli yaşadigimizi duşunuyorsaniz siz de gelin görun
Özür dilerim haddimi aştım renktaş..Napalim mk kazanip yemeyelimmi?
Burdaki gecim kolay mi saniyorsunuz anlamadim ki?
Burdaki hayati okadar şatafatli yaşadigimizi duşunuyorsaniz siz de gelin görun
Bu pozisyonda fbliler batırmış gibi görünüyor
Dortmund buna teklif yaptıysa bugün geri cekmistir veya fiyati indirmiştirilk macta da oyleydi yine Ferdi'nin hatasi var. Defansi felaket bunun.
Dortmund buna teklif yaptıysa bugün geri cekmistir veya fiyati indirmiştir
Baristan forvet olmaz. Samet Gürcistanda bile stoper olmaz. 2 maç sakatlığı garanti adam milli takima alinmaz. Neredeyse bütün sezon yatmış Altay kaleye konmaz. Daha yazayım mi? Bunlar yeterli kötü hoca olması içinHidink kötü hoca, Kuntz kötü hoca, Montella kötü hoca biz çok iyiyiz. Bu kafayla hak ediyoruz her şeyi.
tum spor kanallarinda once bu haberi paylastim ama hic reaksiyon almamis :-)kalede altay oynayacak
Baristan forvet olmaz. Samet Gürcistanda bile stoper olmaz. 2 maç sakatlığı garanti adam milli takima alinmaz. Neredeyse bütün sezon yatmış Altay kaleye konmaz. Daha yazayım mi? Bunlar yeterli kötü hoca olması için
Defans ve orta saha gobek zayif malesef.
Hakan Ç kadar bos oyuncu piyasada yok, kendisini Pirlo saniyor sahada ama performans 0.
Salih - Orkun
Baris - Arda - Kerem
Kenan
bu kadro cikmali ve fizikli oynamali. Arda da rahat takilip kalitesini konusturmali.
Yine de Portekiz teknik kapasite ile defansi cok zorlar ve en az 2 gol atar gibi. Buna karsilik verebilir miyiz emin degilim.
Baristan forvet olmaz. Samet Gürcistanda bile stoper olmaz. 2 maç sakatlığı garanti adam milli takima alinmaz. Neredeyse bütün sezon yatmış Altay kaleye konmaz. Daha yazayım mi? Bunlar yeterli kötü hoca olması için
Çağlar sözleşme uzatmayacağım ayağına 1 sene sakatlık kadroya almama gibi şeylerle uğraştı, athletico macerası da pek iyi değildi işin özü fenere geldi yine sakat, turnuvaya gelirken yine sakatlandı.Sunu yazmistim mac oncesi.
Kadro farkli cikti, ama cok onemli degil, Turkiye'nin defans oyunculari vasat ve takim defansi cok kotu.
Portekiz'e dayanacak guc ve kalite yok orda. Cok sans lazim ki olsa bile beraberlik ancak.
Bir sekilde takim savunmaya cozum bulmazsa hoca turnuva'da gruptan cikar ama ondan sonra hemen takilir. Sansin yardim edemeyecegi kadar kotu bir defans ve kale var Turkiye'de.
Caglar - Melih mi ne bi ara vardi, nerde bular ya, fena iyi ikiliydi bi ara.. yazik oldu istikrarsizlik.