EURO 2024 F Grubu M:3 | Çekya 1-2 Türkiye | MS | 26 Haziran | TRT 1

Milli takıma desteği bırakıyorum, bizimkiler oynamaz umarım bundan sonra. Ahrazlara anket yapılsın, onlar seçsin kadroyu herkes rahatlasın.

Hiç bir şeyden zevk almayı bilen rezil insanlardan bu ülke umarım kurtulur bir gün. Öyle bir tahribat yaratıldıki düzelmesi de kolay olmayacaktır.

Milli takıma desteği bırakıyorum, bizimkiler oynamaz umarım bundan sonra. Ahrazlara anket yapılsın, onlar seçsin kadroyu herkes rahatlasın.

Hiç bir şeyden zevk almayı bilen rezil insanlardan bu ülke umarım kurtulur bir gün. Öyle bir tahribat yaratıldıki düzelmesi de kolay olmayacaktır.
Dur

Etrafınızdaki fenerli ve 8jkli kitleye bakın milli takımı samimi destekleyen ciddi az ,özellikle fenerliler oyuncular elensin gelsin modunda

Çek Cumhuriyeti için bu grubun Kopenhag'ı diyolardı sosyal medyada bence de öyle.2 Farkla kazanırlar bence..

Yeneriz yeniliriz o ayri. Bize en ters topu oynayan takim bunlar .Portekiz zar zor yendi hatirlatalim hatta birazsans yardimiyla gelen gol ile actilar kilidi.

Ilk macin benzerini de oynayabilirz git gelli, bakalim. Yalniz su var, umarim Galatasaray'li oyunculari oynatmaz ya da bir iki isim disinda gerek duymaz. Bol bol Ismail, Ferdi, Mert koysun isterim.

Evet TAG ımdaki düşünce yapısına forum yavaş yavaş geliyor.

Son 2 günde olan olaylardan sonra kazanma sansimiz %10 falan. 1 puan için sahaya çıkarız. Ama malesef ne ülke olarak ne de kulüpler olarak ne zaman beraberliğe oynasak sicmisizdir. O yuzden mağlup olacağımızı düşünüyorum

Geri
Üst Alt