Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.822
- 23.368
- 3.723
Doğru 11
Uğurcan
Mert
Kaan
Merih
Ferdi
İsmail
Hakan
Barış
Arda
Kerem
Kenan
Uğurcan
Mert
Kaan
Merih
Ferdi
İsmail
Hakan
Barış
Arda
Kerem
Kenan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok severdim kendisini.
Yenilsek bile gruptan çıkma ihtimalimiz yüksek. Montella yerinde olsam şu olaylardan sonra anket yaptırıp seçilen 11'i çıkarır, grup maçlarından sonra da futbolunuzu bir yerinize sokun deyip istifa ederdim.Milli takıma desteği bırakıyorum, bizimkiler oynamaz umarım bundan sonra. Ahrazlara anket yapılsın, onlar seçsin kadroyu herkes rahatlasın.
Hiç bir şeyden zevk almayı bilen rezil insanlardan bu ülke umarım kurtulur bir gün. Öyle bir tahribat yaratıldıki düzelmesi de kolay olmayacaktır.
Çekya maçına çıkılmasını dilediğim 11;
Cenk
Kenan-arda-semih
Hakan-ismail
Ferdi-ahmetcan-merih-mert
Mert
Çok severdim kendisini.
Ne mal bir adamsın yav Musti.
Ulan ne ballı takımız. Çekya’dan 3 fark yemezsek, Arnavutluk İspanya’yı, Hırvatlar İtalyanları yenemezse yine çıkıyoruz
Bu infonun üstüne 3 yerlerse çıkmamaya tek o neden oluyorsa şasırmam .dUlan ne ballı takımız. Çekya’dan 3 fark yemezsek, Arnavutluk İspanya’yı, Hırvatlar İtalyanları yenemezse yine çıkıyoruz
Duran her top tehlike. Taçtan bile tehlike yaratıyor heriflerMaci kafamda defalarca geciriyom, kazanacamiz senaryo kuramiyom malesef, serefsizlerin fizigi cok güclü
Taçları harika atıyorlar cidden yaDuran her top tehlike. Taçtan bile tehlike yaratıyor herifler
Krejcinin 44 golü varmış nasıl stoper bu daha önce ortasaha falan mı oynadı baya ilginç bi takım çeklerTaçları harika atıyorlar cidden ya
Bilmiyorum bende maç anında söylendigınde şasırmıstım ona.Krejcinin 44 golü varmış nasıl stoper bu daha önce ortasaha falan mı oynadı baya ilginç bi takım çekler
Provodu da beğendim ortasahadaki. Soucekle beraber adım attırmazlar bizeBilmiyorum bende maç anında söylendigınde şasırmıstım ona.