EURO 2024 F Grubu M:3 | Çekya 1-2 Türkiye | MS | 26 Haziran | TRT 1

Doğru 11

Uğurcan
Mert
Kaan
Merih
Ferdi
İsmail
Hakan
Barış
Arda
Kerem
Kenan

Milli takıma desteği bırakıyorum, bizimkiler oynamaz umarım bundan sonra. Ahrazlara anket yapılsın, onlar seçsin kadroyu herkes rahatlasın.

Hiç bir şeyden zevk almayı bilen rezil insanlardan bu ülke umarım kurtulur bir gün. Öyle bir tahribat yaratıldıki düzelmesi de kolay olmayacaktır.
Yenilsek bile gruptan çıkma ihtimalimiz yüksek. Montella yerinde olsam şu olaylardan sonra anket yaptırıp seçilen 11'i çıkarır, grup maçlarından sonra da futbolunuzu bir yerinize sokun deyip istifa ederdim.

Çekya maçına çıkılmasını dilediğim 11;

Cenk
Kenan-arda-semih
Hakan-ismail
Ferdi-ahmetcan-merih-mert
Mert​

Sonradan girenlerde Yusuf, Orkun ve varsa baska bejeke-febeli bir oyuncu olsun ya da eski oyunculari olsun. Bir izleyelim bakalim. Bu arada Hakan'da oynamasin o da Galatasarayli diye elestiriyorlar Enis. Bir bok yapmiyor neden oynatiliyor hic sorumluluk almiyor diye. Necip'i gormek isterdik oralarda mesela.

yav ne abarttınız altı üstü twitterdeki milyonlarca saçmalıktan biri. insanlar gercek hayattaki kararlarını twittera göre mi verecek?

Montellayı getiren futbol aklıyla başarılı olmamız mucize olurdu zaten.Tüm gruplardaki en kötü defansı yapan biziz.Hücumdakiler defansa yardıma gelmiyor.4-6-0 forvetsiz taktik ile oynatıyor.Herşey kötü.Gürcistan maçıda tamamen bireysel işler.

Çok severdim kendisini.

Ne mal bir adamsın yav Musti.

Neyini seviyoruz renkdas yaf.. Malum tarafin adami (bakiniz oynadigi reklamlar, aldigi belediye konserleri) + tuttugu takim bile sevmemek icin bir sebep.

Ben boyle toksik bir toplum gormedim arkadas. Size ne hocanin kimi oynatacagindan hayir fikrini nacizane belirt, adam ayar cekiyor kocum demeler falan :)

Ulan ne ballı takımız. Çekya’dan 3 fark yemezsek, Arnavutluk İspanya’yı, Hırvatlar İtalyanları yenemezse yine çıkıyoruz
Screenshot_21.webp

Çekya moralsiz ve stresli çıkacaktı ama o sendroma bizimkilerde girdi büyük ihtimalle. İşte böyle bir futbol ülkesiyiz. Mesela çekler 3' biz 1 puanda olsak bu baskıyla kafadan elenmiştik.

Maci kafamda defalarca geciriyom, kazanacamiz senaryo kuramiyom malesef, serefsizlerin fizigi cok güclü

Geri
Üst Alt