EURO 2024 F Grubu M:3 | Çekya 1-2 Türkiye | MS | 26 Haziran | TRT 1

Gruptaki hedef maçlarımızdan ikincisi. Bunda da doğru sonucu aldığımız an, direkt rakiplerimizden ikisini geçip üst tura geçiyoruz. Elemelerde lider olmamız, bu gruptadan da çıkmamız gerçekçi hedeflerde başarılı olduğumuzu gosteriyor. Devamında tek maçlar her zaman farklıdır. Doğru kadro doğru oyun ile her şey olabilir. Yeter ki sosyal medyadaki her şeyi sömüren tipler oyuncuları düşürecek şeyler yapmasın.

Milli takıma desteği bırakıyorum, bizimkiler oynamaz umarım bundan sonra. Ahrazlara anket yapılsın, onlar seçsin kadroyu herkes rahatlasın.

Hiç bir şeyden zevk almayı bilen rezil insanlardan bu ülke umarım kurtulur bir gün. Öyle bir tahribat yaratıldıki düzelmesi de kolay olmayacaktır.
Adamların derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek kendin demişsin,ikinci cümlede dediğin yapılsa dahi yine mutlu olmaz bunlar

umarım bir sekilde eleniriz de
semih kılıcsoy denen bacaksız bücür ağlayarak jk çöplüğüne geri döner 1dk oynayamadan

nefret ettim bu sefer şu milli takım muhabbetlerınden, barış’a falan yazılanlara baktım da biraz, yok arkadas alsınlar bı taraflarına soksunlar milli takımı

Hedef tff seçimleri ama asl hedef biziz.
Bizim futbolcularımız.

Abdulkerm, Kaan, Kerem, Barış ve Yunus'u itibarsızlaştırmak, değersizleştirmek.

Ay yıldızlı formayı giyen oyuncularımıza yapılan bu algılara karşı durmak gerekiyor. Biz taraftar olarak duruyoruz da yönetim ne yapıyor?

Hangi tarihte hangi turnuvada milli oyunculara böyle algı yapılmış?

Dik durun, oyuncularımıza sahip çıkın.

uzun zamandır ilgi alaka göstermediğim milli takımın galibiyetini canı gönülden diliyorum. gidebildiğimiz kadar gidelim.

bu ilhan mansız önce japonya'ya sonrada buz yarışmasına katılan topçu değil mi?

Burhan Can Terzi: "Arda Güler'in Çekya maçında oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacak. Önümüzdeki turlarda ihtiyacımız olacağı için Çekya maçında yedek başlarsa şaşırmam."

Sakat sakat oynamalı fbli zırlaması çekemem

*kotu *defans *yapmamiz -konusu-
montella donemi ve kendisi dolayli baslamadi .

* < - bunun montella ile basladigi kanisi yanilgi yapar.
onceki euro da daha fecaat bir durum var idi bu baglamda .

genel ulke futbolu ve dolayli olarak ulke milli takiminin :
bold istikrarli ,gecmisten gelen ,bize en uygun,yararli oyun anlayisimiza dair DNA sistem/ekol tandansli bir yapisal ''oyun anlayisi'' kurulum yillardir planlama olarak entegre edilmedigin den, malesef - dogaclama ilerliyoruz gibi bir durum ortaya cikiyor . . .

bu arada yanlis hatirlamiyorsam ,biz portekiz macinda *460 oynamadik .
en azindan benim gozlemim de -> 4231 oynadigimiz ve rakibi iyi etud etmedigimiz bir durum mevcut du. < - baris'i tek onde 4lu portekiz defansi arasina gondermek nerden baksan hata ve elde kalan bir kurgu sema idi.

onde ya 2li ya 3lu oynanmaliydi.bunu da detaylica nacizane orneklerle belirtmistim. duz ikili degil, duz uclu de degil. daha cok genel esnek bir kurgu dizilis(aksiyonda(ofansa cikis) farkli, reaksiyonda(defansa gecis de) farkli. tum bunlar kismen ayri bir baslik konusu .

tekli,ciftli,uclu formata dair ,
< - > bknz ; son 7 macta 2 yenilgi alan portekiz'in ,bunlari alirken versus slovenya ve hirvat yenilgilerinde rakiplerin oynadigi dizilise .

@Aras Şimşek , @Kolpa Kemal G. Veren , @Hayri Cund , @Murat Durmaz ,
@Alper Altun , @Hakan Kuzu

saygi ve selamlar.

Çekya Gürcüleri yenseymiş 2 takım da beraberliğe yatıp kardeş kardeş çıkardı muhtemelen. 2. ve 3. olmak arasında fark yok gibi rakip açısından

Neyin hesabini yapiyoz yav, son 16 ya kalsak ne yazar, rezil bir skorla elenecez

Muhtemel rakipler: Fransa, hollanda, ispanya, ingiltere

Daha ne diyim

Geri
Üst Alt