- 31 Ağustos 2021
- 69.525
- 49.754
- 3.258
nereye geçmiyor beZaman geçmiyor
37 yaşındaydım bugün 38 bitirdik ... dün 27ydim gibi geliyor ...
moralim çok bozuk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nereye geçmiyor beZaman geçmiyor
omrun uzun olsun kralnereye geçmiyor be
moralim çok bozuk.
Adamların derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek kendin demişsin,ikinci cümlede dediğin yapılsa dahi yine mutlu olmaz bunlarMilli takıma desteği bırakıyorum, bizimkiler oynamaz umarım bundan sonra. Ahrazlara anket yapılsın, onlar seçsin kadroyu herkes rahatlasın.
Hiç bir şeyden zevk almayı bilen rezil insanlardan bu ülke umarım kurtulur bir gün. Öyle bir tahribat yaratıldıki düzelmesi de kolay olmayacaktır.
3. olursak da muhtemelen ingiltere yada ispanya gelebilir. ingiltere daha tercih edilebilir bir rakip olur bu 3 lü icindeKazanırsak muhtemelen fransayla oynayacağız çok ters eşleşme bizim için
30 dan sonra zaman nasıl geçiyor anlaşılmıyor. 30 dan sonra yaşımı saymadım bi kaç ay sonra 40 oluyormuşumnereye geçmiyor be
moralim çok bozuk.
aynen sevgili adem.bu ilhan mansız önce japonya'ya sonrada buz yarışmasına katılan topçu değil mi?
Çekya Gürcüleri yenseymiş 2 takım da beraberliğe yatıp kardeş kardeş çıkardı muhtemelen. 2. ve 3. olmak arasında fark yok gibi rakip açısından