EURO 2024 F Grubu M:3 | Çekya 1-2 Türkiye | MS | 26 Haziran | TRT 1

İngiltere grubundaki maçı kazanırsa ve Gürcistan Portekizi yenemezse maçın skorunun bir önemi yok bizim için ama çekler 1 puan olduğu için maçı kazanmak isteyecektir.

Eğer C grubundaki 2 puanla 3. olacak takım kötü bir skorla yenilirse(en az 2 fark yemeli) çekler 2 puanla da 3. olarak çıkma şansı kazanıyor.

Avusturyanun grup performansı bans gore 2 sinden de iyi hollandayı yenerlerse dahi sasırmam ben fizikliler ve iyi gecis yapıyorlar.
nazarimda - avusturya, isvicre ,kismen arnavutluk .
bu ucluye dair kendileri tarafindan *bekledigim performanslar sergilendi.

diger yandan, devler den hollanda genel oyunlar olarak fransa dan daha iyi di kanimca. ki, turnuva oncesi devler den ozellikle hollanda'ya ozellikle vurgu yapmistim. portekiz, ispanya beklendigi sekilde ilerledi, almanya ev sahibi ve ilk macin momentumunu almasiyla farkli havaya burundu.
italya ve ingilizler deneysel bazli giris yaptiklarindan, halen tam kendilerine gelemediler. kismen italya > hirvat macinin ilk yarisi iyi gozuktu gozume.

biz su maci bir gecelim -sari kart cezalisi ve sakatlik vermeden-,
sonrasina bakilir.....

saygi ve selamlar

İngiltere grubundaki maçı kazanırsa ve Gürcistan Portekizi yenemezse maçın skorunun bir önemi yok bizim için ama çekler 1 puan olduğu için maçı kazanmak isteyecektir.

Eğer C grubundaki 2 puanla 3. olacak takım kötü bir skorla yenilirse(en az 2 fark yemeli) çekler 2 puanla da 3. olarak çıkma şansı kazanıyor.

kanaatime gore ;

3 lu ~ 5li oynayan cekya'ya karsi - dogru kurulumla cikmak *elzem.
cekya aday kadro basligin da ve diger mac basliklarin da nacizane deginmistim bu noktaya .

isin ilginc tarafi, cekya oyle cikacagini bekliyordum, ancak ilk macta
*portekiz'in -> cekya macinda maca 3lu ~ 5li baslamasina kismen sasirmistim.
(ataga cikarken 3lu, defans reaksiyona gecis de 5li)

yine de cekya dan *golu yediler . maci da zor cevirdiler,kaleci buyuk hatasi gol ve sonra 2.gol . macta boyle bitti . < - bu macta -portekizin karsisinda farkli bir tik ust takim olsaydi , nacizane gozlemim baglaminda maci cevirmeleri zor olurdu .

mac dolayli basa donelim ;

bu arada, skor lazimken - cekya gurcu macinda risk aldigi anlarda saglam aciklar verdi. . . son saniye de kacan epik gurcu gol sansi gol olsaydi, grubun son hali nasil olurdu o da ayri bir konu. . .

maca daha vakit var . muhtemel 11lerde kim olacak vs zamanla konusulur.

saygi ve selamlar.

Futbolu bilmiyor zaten Bulent kral :) Saka yapmiyorum, bilmedigini de defalarca ispatladi bize. Cesur Yurek, savasci, pes etmeyen ve caliskan bir "sporcu".
Harry Kewell'ı stoper oynatmış adam, Salih Özcan'ı mı oynatmayacak?!
Vardır kaptanın bi bildiği 🫡

O zaman işte konya macinda full paslaşma olsun senaryosu burada yaşanır

Gruptan çıkmamamız bir sonraki turdaki rakipleri görünce hayrımıza olacaktır.

Maç 2-1 bitecektir.

bir rivayet var

ingiltere yenerse biz bu maçtan bağımsız çıkıyoruz falan diye en iyi 3üncü kafasına...

doğru ise ingiltere maçnın HUM yönetiminde olması komedi değil mi ?

Bakdim, durum su

2. olursak - Fransa/Hollanda

3. olursak - Ingiltere/Ispanya

begen sec rtas

Hepsi icimizden gecer yav, rezil olmakdansa elensek belki daha hayirli olur
İngiltere'ye beğenmedim bir sansimiz olur. İspanya gelirse inşallah 10 yemeyiz

Geri
Üst Alt