EURO 2024 F Grubu M:3 | Çekya 1-2 Türkiye | MS | 26 Haziran | TRT 1

Fransa ingiltere ispanya arasından ingiltere en iyi tercih olur efenim

bu uclu den bende ingilizleri mevcut durumlari dolayli tercih ederim.ancak tek endisem, kendilerine karsi yillardir olan makus talihimiz. en iyi donemlerimizde dahi -elimizden kacirmistik. o donemler iyi olan taraf donemsel olarak biz olsak da,gunun sonunda netice onlarin lehine sona eriyordu .

bu psikolojik mental kirginligi uzerimiz den atarsak ne ala . o vakit ingilizleri yeneriz diyebilirim . yine de uclu den en hazir gorunmeyen, sorunlarla ugrasan - en uygunu kendileri gibi.

turnuva da , rakibi iyi etud edip zayif yonlerine iyi calisarak , dogru kurulum ve oyuncu uyumu ile kafa kafaya oynariz halbuki .

hem saha ici , hem saha disi psikolojik bir baski mevcut. burdan ayaga kalkip ilerlemek sonraki turlarin habercisi olur. arda,burak ve diger eski milli oyuncularin kamp'a canli yayina baglanip destek vermeleri kanimca cok kiymetli ,ozellikle oyuncular ve hoca adina .

cekya macin da gercek oyunumuzu oynayip net skor almaliyiz. alacagiz da inancim tam .

saygi ve selamlar.

yeniliriz, 3. olarak çıkarız. Son 16'da da yeniliriz.

1 galibiyet 3 yenilgi ile eve döneriz.

Bu arada gürcülerin portekizi yeneceğini düşünüyorum

kanaatime gore ;

3 lu ~ 5li oynayan cekya'ya karsi - dogru kurulumla cikmak *elzem.
cekya aday kadro basligin da ve diger mac basliklarin da nacizane deginmistim bu noktaya .

isin ilginc tarafi, cekya oyle cikacagini bekliyordum, ancak ilk macta
*portekiz'in -> cekya macinda maca 3lu ~ 5li baslamasina kismen sasirmistim.
(ataga cikarken 3lu, defans reaksiyona gecis de 5li)

yine de cekya dan *golu yediler . maci da zor cevirdiler,kaleci buyuk hatasi gol ve sonra 2.gol . macta boyle bitti . < - bu macta -portekizin karsisinda farkli bir tik ust takim olsaydi , nacizane gozlemim baglaminda maci cevirmeleri zor olurdu .

mac dolayli basa donelim ;

bu arada, skor lazimken - cekya gurcu macinda risk aldigi anlarda saglam aciklar verdi. . . son saniye de kacan epik gurcu gol sansi gol olsaydi, grubun son hali nasil olurdu o da ayri bir konu. . .

maca daha vakit var . muhtemel 11lerde kim olacak vs zamanla konusulur.

saygi ve selamlar.

Ben bize güvenmiyorum o yüzden umarım ingiltere maçını kazanır Çekya da 1-0 dan sonra yatar büyük ihtimal bu senaryoda bizde fazla fark yesek bile etkilemez. Gürcistan mucizeyi başarmadığı sürece bizlerde çeklerde gruptan çıkar gibi görünüyor.

O zaman işte konya macinda full paslaşma olsun senaryosu burada yaşanır

Gürcistan 0 puan olsaydı o zaman hiç bir şarta bakmaksızın bunu yapardık ama Gürcistan mucizeyi gerçekleştirip Portekizi yenerse bizim yenilmememiz lazım yoksa 4. oluyoruz :D

Bu arada gürcülerin portekizi yeneceğini düşünüyorum
sevgili ismail ,

futbol da , hele ki gunumuz futbolun da her sey olagan - elbette.

sayet *turnuva *tecrubesi bu gibi ilk kez (arnavutluk 2.kez) katilan ulkeler icin mental handikap olmasa, cidden maclar son ana kadar her turlu sonuca acik . + olarak ,ufak kirilma anlari nuans olarak one cikiyor. tek bir anlik dalginlik, hatali pas, adamini kacirma, kendi kalene atma, asiri efordan son 15 de oyundan bold dusme,gibi gibi, dezavantajlar da cabasi oluyor.

genel gorunum de gurculer ozelin de , potansiyellerine dair, kendi aday basliklarin da nacizane bir seyler deginmistim. iyi bir hocalari bulunuyor. tipki arnavutlugun oldugu gibi . ikisinin de makus talihi bariz tecrubesizlik.
her halukar da - her iki takim da kapasitelerinin de uzerin de keyifli maclar seyrettirdiler.kanimca.

portekiz'i yenerler konusu : cekya > portekizi elinden kacirdi, 1-0dan son 20.25de cozulduler,kendi kalelerine attilar. derken mac 1- 2 ,sona erdi.

benzer oyunun daha kreatif olanini gurculer portekize sunabilir. ama netice alirlar mi, tecrube disinda, bu biraz da portekiz'in durumuyla da alakali. yedeklerle cikmak, kasmadan oynamak vs vb.

kaldiki, son maclar da turnuva nin geneli yorgunluk bazli yansimalar yasamasi olasi. garantilemis takimlar rolanti de takilir gibi son mac .

son olarak,

gurculerin kalecisi;
turnuva nin (ki, scout olarak asya ozelinde ,kendisi avrupaya gecmeden once listemde idi) nazarim da en iyi 2 kalecisin den biri .

saygi ve selamlar.

Annecim Avusturyalılar!

Kazanmayın, gerekiyorsa yenilin.

Turnuva bizim için olumlu hareket ediyor. Kuşlar rahat bırakırsa çeyrek final görürüz.

sevgili ismail ,

futbol da , hele ki gunumuz futbolun da her sey olagan - elbette.

sayet *turnuva *tecrubesi bu gibi ilk kez (arnavutluk 2.kez) katilan ulkeler icin mental handikap olmasa, cidden maclar son ana kadar her turlu sonuca acik . + olarak ,ufak kirilma anlari nuans olarak one cikiyor. tek bir anlik dalginlik, hatali pas, adamini kacirma, kendi kalene atma, asiri efordan son 15 de oyundan bold dusme,gibi gibi, dezavantajlar da cabasi oluyor.

genel gorunum de gurculer ozelin de , potansiyellerine dair, kendi aday basliklarin da nacizane bir seyler deginmistim. iyi bir hocalari bulunuyor. tipki arnavutlugun oldugu gibi . ikisinin de makus talihi bariz tecrubesizlik.
her halukar da - her iki takim da kapasitelerinin de uzerin de keyifli maclar seyrettirdiler.kanimca.

portekiz'i yenerler konusu : cekya > portekizi elinden kacirdi, 1-0dan son 20.25de cozulduler,kendi kalelerine attilar. derken mac 1- 2 ,sona erdi.

benzer oyunun daha kreatif olanini gurculer portekize sunabilir. ama netice alirlar mi, tecrube disinda, bu biraz da portekiz'in durumuyla da alakali. yedeklerle cikmak, kasmadan oynamak vs vb.

kaldiki, son maclar da turnuva nin geneli yorgunluk bazli yansimalar yasamasi olasi. garantilemis takimlar rolanti de takilir gibi son mac .

son olarak,

gurculerin kalecisi;
turnuva nin (ki, scout olarak asya ozelinde ,kendisi avrupaya gecmeden once listemde idi) nazarim da en iyi 2 kalecisin den biri .

saygi ve selamlar.
Reis avusturya gelicek yenersek
Bitti turnuva ☹️

Kallavi ekipler solda toplanmış. Avusturya ile eşleşirsek

En iyi 3.ler uygulaması sonrası işler tam anlamıyla çorba oldu.

Allahkahretsinböylefutbolu.karikatür.jpg

1719349228071.webp

2.olursak avusturya
3. olarak çıkarsak - sıralamaya göre ispanya ya da ingiltere

deniyor.

biraz şanslıysak şu ingiltereye denk geliriz.

Geri
Üst Alt